seydakrts Merhabalar geçen hafta cumartesi beta 17çıktı sakıı günü 75 ve perşembe günü 136 çıktı değerler iki katına çıkmıyor ama yükseliş var neden iki katına çıkmıyor olabilir daha ultrasyona gitmedim
Busranur_mnts seydakrts en az yüzde 60 dyorlar canım 75den 136ya 2 kata yakın artmış önemli olan düzenli artış olması ultrason için çok erken ben 5+2de beta 1990ken gittim alttan göremedim en az 3 4 bin olması lazım 2 günde bi takip et inşallah sağlıkla büyür<3<3<3
seydakrts seydakrts merhaba bugün doktora gittik kese gözükmedi dün kan vermiştim doktora gittiğimde daha çıkmamıştı doktordan sonrakan testim çıktı 86’ya düşmüş Doktorumu tekrar aradım pazartesi günü tekrar kan verip gel dedi kanaman olabilir kimyasal gebelik olabilir dedi
seydakrts Busranur_mnts inşallah teşekkür ediyorum doktorumu aradım tekrar kan ver dedi çarşambaya randevu verdi yarın tekrar kan vereceğim
Busranur_mnts seydakrts evet canım 2 güne bi takip et ben de 25 ile öğrendim 2 3 güne bi kan verdim en son geçen cuma vermiştim çarşamba günü de vericem cuma da kontrol var bakalım bana da dua eder misin bi düşüğüm var bu sefer sağlıkla büyüsün pcos var 3. klomenle gebe kaldım