Minikbebis1 Kızlar daha önce görümcem beni atmıştı şimdi de ben ultrason atmıştım ve çıkan sonuca bakar mısınız, çok benziyor ben ve eşime bu inanılmaz,sizde denediniz mi
erikarpuz Minikbebis1 evet ben de 3 boyutlu yüzünü atmıştım öyle bi bebek çıkardı ki eşimin kopyası şok oldum, ekranımda eşimin bebeklik fotoğrafını kaldırdım onu koydum 🤣
TugceOrak Minikbebis1 kız bana da aynı bu çocuğu çıkardı biliyor musun 😀😀 Detaylı ultrason fotosunu atmıştım hamileyken aynı bu çocuğu çıkardı bana da 😀 Ama sana bişey diyim mi doğurduğum bebe buna benziyor gerçekten 😀😀 Aha bak alta ekliyorum fotoyu 😀
erikarpuz Minikbebis1 bence renkli varsa renkli yapın yüz hatları falan daha belli olduğu için tuttma ihtimali yüksek oluyor
Minikbebis1 erikarpuz aslında bize benziyor,ten rengi kaş yapısı dudakları falan sanki tamamen biz gibi ve attığım çok netti ya
Minikbebis1 erikarpuz bynim bebeklik fotom var neredeyse aynı,eğer aynı çocuk doğarsa yapaz zekadan korkulur demektir
Minikbebis1 TugceOrak ahaha galiba yapay zeka herkese yapayi bunu😅😅 ya bende sarışın renkli gözlüyüm ya ,eşim de sarı dedim aha biz
TugceOrak Minikbebis1 ahahahhaa inşallah size benzer aşkım 😀 Evet belki de herkese aynı fotoğrafları verip duruyo
Minikbebis1 TugceOrak sevinmiştik oysa ,tabi insan ne doğurursa onu sevecek de böyle önden merak ediyorum
Minikbebis1 SudeNazz9 chat CPT yi indirdim ve ona dedim ki doğacak olan çocuğumun ultrason fotoğrafını atarsam bana nasıl doğacağını gösterir misin görselleyebilir misin o da elbette dedi erkek olduğunu da belirttim tabii bana böyle bir görsel çıkardı ve işin garibi gerçekten eşime ve bana benziyor ama herkese aynısını atmış 😅😅