hamilegunlugum5 Doktor bir benzetmede bulundu ama birde siz bakın annelerim 🥰 @Nurellaaaaaaa1212 @Efendininannesi @buse2507 @Ayseguls_baby @H-a-t-i-c-e @Burnosunn_annesi @2boysmotherr @Annelikyolundabiri @Zuleyhadere25 @Eslem2112 @Otuzarti3 @Alya05 @1andonly @Bulutlarda @reyhan03K @Eres26 @Buse4161
Buse4161 hamilegunlugum5 bugün aynı bu şekilde baktı bana doktor bildiğin pipisi vardı bebeğin dlwşdlwlf seninkinde pipi göremiyorum muhtemelen kız
hamilegunlugum5 Buse4161 S-nur1 Eslem2112 Eres26 doktor erkeğe benzetti ama 😅 iyice kafam karıştı şu an
Rusapolat hamilegunlugum5 3 çizgisi var kız bebe gibi. Gerçi benim oğlumunda aynı böyleydi ilk bacak arası.4 günde pipisi çıktı ajdnsndn
hamilegunlugum5 Rusapolat doktor dedi ki bazı bebeklerin pipisi küçük olur o yüzden net demiyorum ama erkek gibi dedi
Mamacita8 Banada bakar mısınız doktor erkekten şüpheleniyorum ufak bi çıkıntı var ama emin olamadım dedi
Eslem2112 hamilegunlugum5 emin değilim cnm orda aslında dikkatlice bakıldığında küçük bişey vr ama ne olduğu belli değil 😂😂