Zakine Azcik tatdirsam corbanin suyundan falan gibisinden olmazmi acaba ,annem israr ediyo tatdir bisey olmaz diyee 😅😅
mrp2023 Zakine doktorun karar verse buna daha iyi birde çorba ile başlanmıyor tek besinle başlayıp alerji olup olmadığına bakman lazım çorbada birden fazla içerik var
adatuna Zakine çorbayla başlanmıyor canım ek gıdaya zaten salça tuz olmaması gerek 3 gün kuralıyla ilerleniyor önce sebzeler sonra et kıyma ekleyebilirsin tahıl meyve öyle ilerleniyor ilk 1 sene tuz yok
Minnakpopus Zakine Eskilerim kafasıyla ilerleyeceksen çocuğa direkt yemeğe ekmek ban ver bari 🙄 ama bu ekgıda başlamak değil malesef 🫣 yeni usül ( ki bence olması gereken bu) bize değil doktoruna danışarak besin besin deneyerek başlamalısın. Şimdiji bebelerin alerji olma ihtimali çok yüksek onu da geçtim zaten kuş kadar mideleri bağırsak sistemleri var mahvetmeye hiç gerek yok
3_bebelianne Zakine annenin zamanı ayrı şimdiki nesil ayrı ek gıdaya 6aydan sonra başlanır ilk sebze meyve sonra yoğurt yavaş yavaş bakliyat ve kırmızı et beyaz ete geçilir üç gün kuralı uygularsan herşeyden yer bebek araştır bence bu konuyu sen doktordanda tavsiye alın
ynzl Zakine yetişkin yemeklerinde tuz gibi bebeğe verilmeyecek çok şey var, baharatlar var. Bence vermemek lazım ama benim annem de rahat durmayacak arkamdan tattıracak mutlaka biliyorum… Siz yine de annenizi ikna edebilecek gibiyseniz doktorunuza sorun