Ahsenmira Sizce lohusa gecelik şeklinde olan takımlardan almak şart mı? Doğum ve doğumdan sonra faydasını gören var mı? Aldınız mı? Aldıysanız memnun kaldığınız marka ve model yazar mısınız ama 1500 tl geçmiyecek ürünler olsun lütfen 🙏🏼☺️
3_bebelianne Ahsenmira pentiden baksanıza hamile olarak almanız şart değil indirim var şuan pamuklu yumuşacık kaliteli
Ahsenmira Ahsenmira ama mesela bunu almazsak vajinal doğum esnasında ve sonrasında normal pijama takımında rahat edemezmiyiz şart mı
269522 Ahsenmira trendyol da artış diye bir marka var onun çok güzel bir de catherines. Fiyatları o civarlarda indirim de oluyor arada inanılmaz rahat ben alt üst pantolonlu takım almıştım elbiseler de var ama
3_bebelianne Ahsenmira uzun da var büyük mağazalarına bakın isteseniz 1.400tlden 700tl düşmüş modelleride var indirim var yani güzel emzirme sütyenlerde vesaire
Duguss Ahsenmira ben vajinal doğum yaptım ilk doğumumda. Normal hamile pijaması giyinmiştim. Yatarken bacaklarımın açılması çok hoşuma gitmiyor. Zorlanmadım. İkinci doğumumda vajinal olursa yine pijama giyerim.
Ahsenmira Duguss pijama takımı aldım iki tane o zmn hiç almıyım böyle bir takımı ben çünkü evde giymem kendimi biliyorum