Kelebek27_ Mikrodalgada 1 dk ısıttım fazla sıcaktı biraz beklettim zıbının üstünden bağladım 10 dk durmadı karnında yanık olmuş 😢 pişik kremi sürdüm yaşayan var mı
momkrm19 Kelebek27_ ahhh kıyamam ben de bunlardan kullandım ama önce kendimde denerdim canım ders olsun Allah beterinden korusun pişik kremi hava aldırmaz daha kötü bile yapabilir sen mutlaka yanık kremi sürmelisin
deniz_95 Kelebek27_ yanığa pişik kremi etki etmez maalesef. Silverdin+anestol karışımı sürebilirsiniz.
Mucizem63 Kelebek27_ çok geçmiş olsun düzelir inşallah çok kapatmayın üstünü bilerek yapmadınız sonuçta olabilir böyle şeyler üzülmeyin annesi ☺️
3_bebelianne Kelebek27_ geçmiş olsun faydalı değil o kemer ya kıyamam bebişe yanık kremi falan sür istersen iz kalmasın
momkrm19 Kelebek27_ silverdin ilk aklıma gelen bir de madecassol dönüşümlü sürülebilir ama bebek çok çok küçük mutlaka sürebilir miyim diye sorman lazım. Sen nolur nolmaz bir acile götürsen daha iyi olur
minismom Kelebek27_ pisik kremi iyi gelmez ki kıyamam yaa saglık ocagına gotur bari en yakın orası bi krem falan yazarlar cok gecmis olsun