iremmgk555 Eşim çok dağınık her şeyini etrafta bırakır sürekli peşini topluyorum sinir oluyorum ama yine de aşığım kocamaa💌 Sizin sinir olup sevdiğiniz amalarınız neler 😂
BuseKelo iremmgk555 içtiği soda şişelerini meydanda bırakması neresi olursa yani 😂 hep sayıyorum bizim evde çöp var diye ama dinleyen kim 😂😂 sinir oluyorum ama yine de aşığım 😍😂🫠
3_bebelianne iremmgk555 Olan var olmayan var kız daim olsun😂🤣çoraplarını atar kenarı köşeye düzenden anlamaz pek deli eder beni beden hijyenine önem gösterir eve ne olursa olsun🙈
mrbbebegim iremmgk555 ya bazen çok düşüncesiz davranıyor masaj falan çok fazla yaptırıyor o zaman çok sinirleniyorum ama yinede seviyorum napim 😄
Buse4161 iremmgk555 milletin eğitemedği adamın gtünü toplayamam valöa istediğim kadar aşık olayım bir süre sonra bana batmaya başlar bu durum
Bebivekedi iremmgk555 eşime ve kedime sinir olurum ikisininde garip huyları var ama asla vazgeçmem onlardan ❤️❤️
crazyymom iremmgk555 ay valla 2 çocuk büyütüyorum zaten 3. Kendime çocuk yaratamam ya dagitmasin yada toplasin bunun aşkla ilgisi yok shsgfhd
iremmgk555 crazyymom ben de zaten aynı düşüncedeyim düzenli olarak tartışma sebebim dağınıklık😂da postun amacı hani eşlerimizde sinir olduğumuz şeyleri söylemek😄🙌🏻
Bebivekedi iremmgk555 gerçekten çok garip mama kabında dipte kalanı yemez kapı arkasına saklanıp korkutma oyunu oynuyor 😂