Fatmadmr37 Kuzkay_fatmanur ilk kızımı 2022 yılında Afiyet hastanesinde doğurdum ve hastane ekibinden çok memnun kaldım. Şimdi 31 haftalik hamileyim yine aynı hastaneye gidiyorum ve inşallah dogumum orada olacak.
AysuPolat Kuzkay_fatmanur çok çok iyi gerçekten ikizim orda doğum yaptı görümcesi hasta bakıcı idi orda geçen sene doğum yaptı
mutlumoomm Kuzkay_fatmanur asla tavsiye etmiyorum Nigar hocadan da çok şikayetçi birisiyim acilen gitmek için gitmiştim beni düşük yapmışım olarak kayıda geçmiş o yüzden medipolde şaşmam acilde olsa hiç sevmedim çokta ilgisizlerdi ve kapısında bir saat bekletti resmen zaten internette de hiç iyi yorumları yoktu 🤦♀️
Arzumkartall Fatmadmr37 merhaba 35. Haftamdayım acil doktor bulmam lazım nigar hanım hakkında da iyi yorumlar var gelsem bakar mı sizce haftamdan dolayı
Fatmadmr37 Kuzkay_fatmanur Nigar Hanım. İlk kızımda da ona gitmiştim. Çok sevip memnun kalınca yine onu tercih ettim.
Kuzkay_fatmanur Fatmadmr37 öyle mi bende Nigar hanıma gidiyorum 39+2yiz şuan kanala inmedi hala perşembe günü suni sancıyla doğumu başlatıcak ve biraz korkuyorum suni sancıdan sizin normal mi oldu
Fatmadmr37 Kuzkay_fatmanur ben normal doğumu beklerken 40. Haftamda acil sezeryana alınmak zorunda kaldım. Plesenta ile ilgili bir sorun oluştu ve kanamam başladı ama yoksa bende suni sancı alacaktim cunku gelesi yoktu. Bu sefer inşallah normal deneyeceğim.
Kuzkay_fatmanur Fatmadmr37 hmm anladım umarım normal olur kendiliğinden gelir senin bebiş bu sefer bizimkinin de gelesi yok umarım suni sancıdan sonra sezeryana alınmam
Fatmadmr37 Arzumkartall net bir şey demem mümkün olmaz. Çünkü iki hamileligimde de en başından beri hep kendisine gittim. Ama bence bir gidin kabul eder gibi geliyor.
OzgeArn Arzumkartall Merhaba bende 35. Haftamdan itibaren aynı hastane de Parisa hanım diye bir doktor var ona başladım gayet ilgili ve açıklayıcı bir doktor tavsiye ederim
Arzumkartall Fatmadmr37 afiyet için hiç iyi şeyler söylemiyorlar biraz butik bi yer olduğu için sanırım hastane nasıl temiz mi
Fatmadmr37 Arzumkartall ben hep memnunum temizlik konusunda tuvaletler bile her gittiğimde çamaşır suyu ile yıkanmış oluyor. Onun haricinde ilk dogumumda da odamda temizlik konusunda memnun kalmıştım. Sık sık çöpü değiştirmeye geldiler pas pas attılar. Yani genel olarak hastaneden ve doktorumdan memnunum.
Fatmadmr37 DilekH yaklaşık 1 ay önce gittim en son muayene olmaya o zaman fiyat 1235 tl idi. Normal doğum 17, sezeryan da 20 diye hatırlıyorum zam gelmediyse tabi. Benim de yaklaşık 1 ay kaldı dogumuma yakında net fiyatı öğrenmiş olurum.