Rab1iss Merhaba arkadaşlar 24 haftalığım ve su bol içiyorum içmeyede çalışıyorum 3 litre kadar ama hala boğazımda kuruluk hissediyorum ve 5 dakika sonra tuvalete gidiyorum işe yaramıyor mu içtiğim su
bilgemomy Rab1iss bu ara bende aynıyım yaa sıcaktan sanırım içim yanıyor resmen su içiyorum ama hala yanıyor 😬
Fatmadmr37 Rab1iss evet sırf bu yüzden su içesim gelmiyor ama mecbur da içiyorum. İçtiğim gibi en geç 10 dk ya tuvalete oluyorum.
Parinas Rab1iss kontrole gittiniz mi. Bunu mutlaka doktora söyleyin şeker yüklemesi isteyebilir. Çıkmazsa sıcaklardan da olabilir. Çok terliyorsanız bunalıyorsunuz vücut istiyor da olabilir
Nesli006 Rab1iss direk tuvalete gidyorsanz suyunuzu maden suyu ile karstrrk için belli bir süre .Yada limon sıkıp için suyu .
Rab1iss Fatmadmr37 siz şeker yüklemesi yaptırdınız mı veya doktorunuza danıştınız mı ben unuttum da sormayı
Parinas Rab1iss anlaşılıyor diyorlar bilemiyorum. Ama bende herşey normal çıkıp gebelik şekeri çıkmıştı. 3 aylık şekerime de bakılmıştı. Belki de benim çok yüksek değildi diye belli olmadı. Yoksa illa ki çıkardı diye düşünüyorum