anneolmakneguzel_ Mervezrh ucabilirsin, elbiseden belli olmuyordu kimse bşy sormadı 😅 27.hafta ama doktor yine de kağıt yazdı, ondan izinsiz binmedim yani uçabilirsin demişti yoksa kağıdı kimse sormadı
Busiih Mervezrh bn 33 haftamda bile seyhat ettim ucakla 😂 kimse sormuyo bile ama icim rahat olsun diyosan rapor iste doktrdan ama verme sormadiklari muddet. Simdi siginti cikmiycak olsada cikarirlar uyuyan kusu uyandirmaya gerek yokmu derler ne derler bilmiyomda ondan 😂
Busra2013 Mervezrh suan havalamindayim isvicreden istanbula 3.5 saat geldim istemediler suan yine ucucam yine istemediler karnim yok ondan galiba😂26 haftaligim bol giyinmisim karnim duz
ezoocum Doktor raporu isteyebilirler 28. Haftadan itibaren rapor istiyorlar sizin sınırda haftanız ne olur ne olmaz alın bence
Janssue Mervezrh Pegasustu. Ama farketmez siz kendinizi iyi hissediyorsanız, kanama vs gibi riskli bir durumunuz yoksa uçus icin doktorun belirttigi aksi bir durum yoksa ucmaya da engel yok. 36.haftadan sonra uçuş yasak
Boncuk3434 Bende ilk hamilelikte 34 almıştım kimse sormadı kendi kendimi ele verdim ama hiç bişey de olmadı şimdi de nasipse 36 sınırda uçucam bu kez alıcam rapor ama kimse sormazsa ben vermiycem aktarmalı da uçucam ama bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz
svgnn Busra2013 bu raporda son adet tarihi mi baz alınıyor yoksa ultrasona göre mi rapor veriliyor biz bir hafta öndeyiz ultrasonda
Busra2013 svgnn yok doktor hıcbır sorunun olmadıgını yazıyor ızın verıyorum gııbısınden ımza atıyor ama benden havalanında ıstemedıler bol gıydm karnımda yoktu herhalde ondan😂