Masal26 Nur9707 eskisehir sehir hastanesinde sürekli doktor degistirerek en son melike yildirima gittim ve guler yuzlu iyi bir doktor simdilik ona gidiyorum
Eres26 Nur9707 devleti bilmiyorum Ümit visnelik sabahattin bey tecrübeli ve sakin birisi Ben de hızlı ve gergin doktorları sevmem
Aysedmr2 Nur9707 Anadolu hastanesinde burak hoca çok sakin, güleryüzlü ve ilgili, bilgili. Ben çok memnunum. Birçok gebe arkadaşım ona gidiyor. Hepsi çok memnunlar.
Cennetpnr Nur9707 şehir hastanesinde ayşe yılmaz Altay ona gidiyorum çok memnunum hiç gergin sınırlı değil ben de öle olmasından korkmuştum başta . İlk özge yaşara gittim memnun kalmadım değiştirdim
Nur9707 Masal26 peki her seferinde ultrasonla bakıyor mu? İlkinde şehire gitmistim 8 ay boyunca, detaylı ultrason hariç hiç ultrason bakmamislardi
teachermomyy23 Masal26 merhabalar bende melike hanıma randevu oluşturdum 10 haftalık hamileyim öncesinde özele gidiyordum.Soruyor mu peki daha öncesinde hangi doktor takipliydin diye
Masal26 Nur9707 evet her seferinde muaneye cagirdiginda ultrasona bakiyor tabiki sizin ki nasil hangi gerekçe ile bakilmamiş ki anlamiyorum ben gercekten cok degisik doktorlar var
Eres26 Nur9707 doktor 1957 doğumlu ama benden daha dinç 😂 Sıkıntılı arkadaşım gitmişti ona ve sonrasında başka bir sebepten süreçleri güzel atlattı Farklı farklı kişilerden de duydum Google yorumları da iyi Bu forumda da gidenler var Bende gidiyorum memnunum
dumancagla Ümit hastanesi murat hocaya takipliydim doğum yaptım çok iyi bir doktor hastane hemşireler hepsi çok iyi tavsiye ederim
Masal26 teachermomyy23 merhaba hayir sormuyor sistemde gözüküyor zaten 2 hafta oraya gittim sonra değiştirdim şimdi melike savaşa gidiyorum doguma kadar degistirecegimi de hic dusunmuyorum dedikleri gibi var çok ilgili ve bilgilerini dogru sekilde aktaran bir doktor o yüzden ona da bakmanizi tavsiye ederim🌸
eses26_ teachermomyy23 sürekli izin kullanıyor çok hastası var randevunuz her an iptal olabilir doktor iyi asistanı kaba muyne çok kısa sürüyor 2 kere gittim
teachermomyy23 Masal26 teşekkür ederim ben gitmeye yakın 11 haftalık olurum ikili test yapar mı sizce siz orda mı yaptırdınız
teachermomyy23 eses26_ yaa benimde boş günümde sadece melike hanımda randevu bulabildim bakalım denemek için gidiyorum zaten
Masal26 teachermomyy23 evet tüm testleri orda yaptim yaparlar büyük ihtimalle 🌸denemek amaçli gidip bir görün ben gittim baktim çokta ilgili degil melike savasa aldim son haftamdayim ztn degistirmem büyük ihtimal olmadi onu da alip bakarsiniz
Masal26 teachermomyy23 yani bana kotü size göre iyidir belki şuan gebeliginizin ilk aylarindasiniz bence gidip görün ben iki kez gittim ilgilisi bilgi aktarimini yeterli gormedigim icin degistirdim gormekte fayda var önce bir gidin ondan sonra diger dedigim doktora bakarsiniz malesef devlt hastanelernde hep boyle sorunlar oluyor surekli doktor degistirme vs
teachermomyy23 Masal26 merhabalar melike savaşa muayene oldum fakat eşimi içeriye almadılar sizde de bu durum varmıydı sadece melike savaş mı almıyor biliyormusunuz ?