cakirbebek Hanımlar kış bebesi olacak kızım Kasım’da dogacak kısmetse .. 2. Kizim olacak ilk kızım Haziran’da doğmuştu çoğu zaman zibinliydi şimdi kızın şunu mutlaka al dediğiniz neler var 😂
S-nur1 Kızlar ben cinsiyet sonrası başlamıştım alışverişe liste yaptım benim doğum da Ekim sonu kasım başı görünüyor ihtiyacınız olanları alırsınız fikir olur ❤️
S-nur1 [ ] 5 tane Renki sıfır kol zıbın 3/6 ay [ ] 4 tane hastane çıkış takımı yenidoğan [ ] 2 tane yelek 3 ay [ ] 2 tane ikili takım 3 ay [ ] 6 tane uzun kol tulum yenidoğan [ ] 5 tane alt pantolon yenidoğan [ ] 2 tane alt patikli pantolon yenidoğan [ ] 4 tane tulum takım 6 ay [ ] 1 tane kısa kol body 3 ay [ ] 1 tane uzun kol body 3 ay [ ] 7 tane sıfır kol zıbın 3 ay [ ] 10 tane sıfır kol zıbın yenidoğan [ ] 2 tane ayakkabı [ ] 1 tane kış kundağı [ ] 1 tane pamuklu battaniye [ ] 7 ‘li 2 kutu ağız mendili [ ] Emzik askısı [ ] 4 tane yaka önlüğü [ ] 6 tane müslin battaniye [ ] Oda kamerası [ ] Bebek bezi 1 numara [ ] Molfix izotonikli ıslak mendil [ ] Korbel çöp kutusu [ ] Beybinest seti( herşey dahil ) [ ] Ana kucağı [ ] Mama sandalyesi [ ] Hasır düzenleyici çanta [ ] 2 paket Temizleme pamuğu [ ] Banyo süngeri [ ] Törpü [ ] Tırnak makası [ ] Küvet üstü filesi [ ] Tarak seti [ ] Biberon temizleme fırçası [ ] Biberon kurutucu
S-nur1 S-nur1 Ben cinsiyetten sonra hemen başladım vallahi erken oldu ama bıseyleri sona bırakmak istemedim o hevesle nerdeyse bitti😂😂😂
cakirbebek S-nur1 zaten büyük şeyler flaan çoğu şey var bizde ilk çocuktan şükür. Öyle bir kaç kıyafet falan alicam bez kez ıslak mendil stok yapicam falan ama kis bebeği olduğu için hani örgülü şeylerde almak lazım heralde
cakirbebek EsoMom_ hahaha nasıl geçmiyor ya evde olduğum halde bile geçiyor sen aldın mı birşeyler bebise
EsoMom_ cakirbebek yok kız ben cinsiyette emin olayım da öyle alırım çevremde herkes nasıl erkek karnın kız gibi yüzünde de çirkinleşme var diyorlar detaylıya girim belli olur ben 7. Aydan sonra başlarım ya 😆😆😆