Ayal80 Günüm 6 gün geçti test yaptım kuruma mı var mı yok mu anlamadım hemen kadın doğumdan randevu buldum ve geldim şimdi hastanedeyim kan vericem dua edin inşallah vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin
MujganisMom Ayal80 Amin inşallah canım benim benimde o bir gün gecikmem var da zaten düzensiz oluyordum sarın vereceğim ümitsiz bir şekilde. 🧡
Ozgenurribo Ayal80 hakkında hayırlısı olsun canım inşallah vardır bugün de benim 1 gün geçti olmadım gidip kan vermeyi düşünüyorum sende haber et sonucun ne çıktı
Ayal80 Kızlar testi verdim ultrasonla baktı rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir ama 3 cm lik basit kistte oluşmuş dedi doktor şu an sonucu bekliyorum umarım kistden dolayı gecikme değildir
MujganisMom cakirbebek Valla ne yapayım canım benim on bir günlük gecikmem var yarın kan veriyim netleşsin diyorum zaten yok da hani ne bileyim ne olur ne olmaz diye. Sen napıyorsun nasılsın?
cakirbebek MujganisMom ben iyiyim şükür büyüyoruz bizde yuvarlanıp gidiyoruz valla .. kaset test yapmissindir onlarda ne çıkıyor
MujganisMom cakirbebek Valla ne zaman yaptığımı tm hatırlamıyorum herhalde sekiz gün falan oluyordur da negatif yine her zamanki gibi. 🙂