NurAyse_nur Hanimlar, ekimin sonu gibi dogumum olacak sizce Ağustos’un 25 inden sonra hazirlik yapip alisveris yapmis olsam erken mi olur? Eylulde cocuklarin okul alisverisi olacak agirlasirim zor olur diye son zamana birakmak istemiyorum. Fikriniz nedir
minismom NurAyse_nur cinsiyet belliyse yavas yavas basla tabi bende detaylıdan sonra yani obur ay falan baslamayı dusunuyorum hepsini bi anda yapamam stn
Eres26 NurAyse_nur ama mesela kıyafet olarak nası bi alışveriş yapmalıyım bilemiyorum ilk çocuğum Allah nasip ederse ekim sonu doğar gibi
erikarpuz NurAyse_nur 22. haftadayım benim de ekim ortası gibi görünüyor çalıştığım için ve sıcaklarda gezerek alışveriş yapamayacağım için çoğu şeyini aldım bence ne kadar erken başlarsanız o kadar az yorulursunuz
buse2507 NurAyse_nur selam canım ben yavaştan başladım çoğu şeyini aldım yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum
NurAyse_nur minismom cinsiyet erkek net belli 20. Haftadayim tek seferde toplu alisveris daha iyi olmaz mi zorlanir miyim acaba
Eres26 Beklemenize gerek yok ki başlayın yavaş yavaş alıp atın kenara Ben 20+3 um beşik+ beşik içine yatak +oto koltuğu +eller serbest pompa aldim Bebek arabası arayışındayım Büyüklerden başladım miniklere sonra geçerim diye umarım doğru yapıyorumdur @NurAyse_nur
NurAyse_nur Eres26 2 tane cocugum var ama onlardan kalma hic birseyim yok hepsini vermistim zaten 3. Planimda yoktu sonra hadi olsun dedik 🤗 besik bebek arabasi kafamda var alacagim seyler belli fiyatlarda net belli ama bebek kiyafetleri konusunda aklimda neler alacagim hic fikrim yok 5 sene oldu bebekle ilgili birşey bakmayali ne lazim olur onu bile unuttum 🤦🏻♀️😅
Burcumsuu Eres26 benım 2. Gebeliğim diyeceğim ↉ ay arası zıbın kıyafet cok almayın ayaklı tulum cok almayın cabuk büyüyor bol bol zıbın alt üst takım alın emzik avent tavsiye ederim biberonda avent oda yapmayın derim anne yanı beşikte yatıyorlar genelde pişik kremi sudocrem tavsiye ederim. İlk aylarda pamuk bol bol alın ıslak mendilden 3 ay uzak durun derim. Ağız mendili alın tırnak bakım seti yerine tırnak makası tavsiye ederim ilk aklıma gelenler bunlar saglıkla kucağınıza alın
NurAyse_nur Eres26 kiyafet konusunda sonbahar istanbul cok soguk olmuyor kısa kol zibin alt ust takimlar ve tulum cok isime yarar diye dusunuyorum ben tulum kullanmayi seviyorum cocugu daha iyi tutabiliyorsun ama alt ust takimda ise yariyor kac tane almam lazim o bile gitmis aklimdan 🤦🏻♀️
Eres26 Burcumsuu çok teşekkür ederim Evet biberon emzik aventlere bakıyorum daha almadım Törpü vs almamam gerektiğini okumuştum Bi kaç tane yenidoğan ayaklı takım hediye geldi ben almam E bebekten 60 li pamuk aldım en azindan3 ay ıslak mendil kullanmamak için 🙏🏻
NurAyse_nur erikarpuz temmuz’un 2. Haftasi bir tatil planlamistik 19 una kadar sonrasında istanbula dönüp tekrar sehir disina cikmam gerekecek Ağustos ortasi gibi tahmini musait oluyorum gec kalmakta istemiyorum her gecen gun ayakta durmak zorlasiyor gibi bir de hava sicak 🥵
minismom NurAyse_nur sen bilirsin aslında biz kızımda toplu olarak alısveris yapmıstık ama bunda kızımdan kalan kıyafetler var once onları temizlerim sonra ne lazım alırım hic giyilmemis kıyafetlerde var battaniye besik bebek arabası hepsi hazır stn bi kac parca kıyafet zıbın alırım o kadar
NurAyse_nur erikarpuz kesinlikleeee o yuzden yapasimda var aslında ( bundan bir onceki bebegimi kaybettim esim o yuzden hemen yapmak istemiyor biraz onun etkisi var)
NurAyse_nur minismom benm kizin arkasi erkek oldu o yuzden hepsi kalmisti verdim sonra erkek olunca yeni alindi fln derken daha yok dedim aradan 5 yil gecti hadi 1 tane daha olsun dedik o da erkekmis ama ben hepsini atmistim 😅
minismom NurAyse_nur benim daha cinsiyette belli degil erkek olursada ortak renkleri kullancam 5 sene sonra 3. iyi cesaret valla 🤣