Babybebi Csrbbkym inşaAllah hepinizde sağsağlimce kolay birşekilde doğurur sağ sağlim bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Derya_y Mucizem63 ayy sağlıkla gelsinler kuzular, ben yerimde duramıyorum korkudan heyecandan sizde nasıl durumlar
Egegayk 40 Fakat cinsiyeti bilmiyorum 🤣bi kız bir erkek diyorlar bu yüzden aetık doktorlara sorma gereğinde bulunmuyorum hepsi bir birinden manyak hastane çıkış setini betmenli almıştım erkek dediler ilk zamanlar şimdi ne yapıcam bilmiyorum can sıkıcı ama
Fatmablt1 Egegayk bazen bebeğin anne karnındaki pozisyonu cinsiyetin netleşmesine engel olabiliyor kordonun durduğu yer nedeniyle erkek gibi görünebilir yada saklayabiliyor bebekler kız zannedilebiliyor sağlıklı olsun inşallah ama sizin icin de zor bir durum insan merak ediyor öğrenmek hazırlığını ona göre yapmak istiyo tabi sağlıkla kucağımıza alın inşallah detaylı ultrasonda da mı net görünmedi cinsiyetiniz
ikiprensesannesi___ YyyyYasemin benim iki tane daha bebem olduğu için zaman nasıl geçiyor fazla anlamıyorum 😇