ikiprensesannesi___ NurAyse_nur 3. Gebeliğim benim maşallah 🥰ben karnımın aly kısmında diğer gebeliklerimde hissetiğim gibi hareketlik hissetim bugün artık 10 haftalık bugün bir tık fazla hissettim hatta😊
NurAyse_nur ikiprensesannesi___ dogrudur ben hissettiginize inaniyorum bazilari bu konuda asla hissedemezsin mumkun degil fln diyor sacmalik her beden farklidir her hamilelik farklidir. İlk hamileliklerde evet pek mumkun degil 2. Lerde de cok nadir ama 3 ve ustu gebeliklerde hissediliyor 👍🏼
Aryaamomm @NurAyse_nur Bende 9 ve 10 haftalıkken hıssetım yanı bagırsak hareketı degıldı 2 gebelıgım ama kımse ınanmıyor 😂
S-nur1 Mümkün değil bebek daha mercimek kadar varlığı belli değil ne hareketi edecek 😂😂ben 21 haftalığım 2 haftadır felan hareket olduğunu anlıyorum ki bazıları daha da geç hissedebiliyor sizinki bagırsak hareketi
ikiprensesannesi___ S-nur1 bıkere çilek kadar kendisi 🙂mümkün değil diye bişey yok ben önceki gebeliklerimde olduğu gibi hareket hissediyorum 😆
Busranur_mnts ikiprensesannesi___ canım ben 7 haftalığım bazen rahmim kasılıyo ufak kıpırtılar oluyor ama daha 2cmlik bebişin hareketi olmaz gibi :)
KLORAKHANIM ikiprensesannesi___ mümkün degil yani benim 16 haftalıkken dışardan bile görünüyordu plesanta arkada olduğu için ama ben bile ilk 14. Haftada hissettim, 2. Gebeligim. Birde bagıraak hareketiyle çok benziyor hareket zaten
annesininincitanesi ikiprensesannesi___ Bağırsak hareketlerin onlar muhtemelen canım ama şanslıysan inşallah sen de benim gibi erkenden hissedersin. Ben 15.haftadan beri çok net hissediyorum. Doktora sordum gerçekten bebek hareketi mi diye rahmim öne doğru olduğu ve düşük kiloyla gebe kaldığım için hissettiklerimin bebek hareketi olduğunu söyledi. Umarım sağlıkla bebişini kıpır kıpır hissedersin 🌸💓
ikiprensesannesi___ annesininincitanesi çok teşekkür ederim 🥰😍seninki de sağlikla gelsin inşallah 😊 bende kontrole gidince soracam bu sefer
Muazzez95 Yaa bende 12 haftalığım hissettim bugün ilk defa eminim ya ☺️ 2 inci gebeliğim yoksa erken mi anlamadım
ikiprensesannesi___ Muazzez95 bilmiyorum burda her kafadan bir ses anlamadım bende 😁doktoruna sor bence