Zeynep1995 ben ailemden bir kaç kişinin doğumuna girdiği ve memnun kaldıkları için tercih ettim. Tıbbi bilgisinin güçlü olduğunu düşünüyorum fakat biraz soğuk bir karakter kısa cevaplar veriyor. Her aradığımda ulaşamıyorum mesela. Geçen gün kanamam oldu beni devlet hastanesine yönlendirdi. Akşam geç bir saatti. Sonuç itibari ile ben onun devamlı hastasıyım ve oraya para ödüyorum. İlk hamileliğim sağlık ocağı takibini bilmiyordum biraz geç başladım gittiğimde doktorum testlerin şimdiye kadar yapılması gerekiyordu doktorun hiç sormadı mı dedi. Meğer troitim yüksekmiş ve geç ilaç kullanmaya başladım. Söylediğimde de bana söylemiyorum çünkü hastalarım beni arayıp sağlık ocağından beni sürekli arıyorlar taciz ediyorlar gibi saçma bi cevapla açıklama yaptı. Doğumuma gireceğini söyledi. Hastanede geceleri nöbetçi doktor olmuyor zaten 2 kadın Doğum doktoru var biri Burçak hanım diğeri Soner bey. Sadece perşembe günleri Soner bey nöbetçi kalıyor dediler kaldı ki perşembe günü aradığımda hastanede değildi. Sanırım başhekim yardımcılığı kendisine pek yaramadı :)