Seden Hatice90 ben 1 kg almistim 5.ayda, sonradan aldim 7 kg ama ama bebekte suan hepsi, 36.haftam bitti bakalım nolcak :)
Morenna Ben 7. Aydayım. Totalde 6kg aldım. Aslında kendi kiloma döndüm çünkü hamile kaldığımda biraz rahatsızdım ve zayıflamıştım. Çok kilo almak iyi değil ilk aylarda. İlk aylarda alınan kiloları vermek zor oluyormuş. Doktorum ve ebe ablamız kilomun gayet iyi ilerlediğini söylüyorlar bakalım bi anda şişmezsek iyidir😂🤷🏻♀️
MihriiFb Hatice90 valla nasıl oldu bilmiyorum ama 58 ile hamile kaldim suan 70 oldum 😫 riskim vardı ilk.iki ay hep yattım sonra da hareketlerim kısıtlandı tabi.. Ve sigara bıraktım 😯
Tomurcuk18 26+0 haftam 3,5 kilo aldım şimdiye kadar. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım insallah devamı da böyle olur 🙄
gamzedeniztokak hamilelige 42 kilo ile basladim 20. haftamda 49 kilo olmustum suan 23.haftamdayim daha ne kadar almisim blmiyorum😅 sizce iyimi almisim azmi
EzelGurbuz 21 haftalığım 5 kilo aldım kızlar bence normal bu aya kadar 4-5 kilo aldıysanız normal diyor doktorum