funnymummy Merhabalar bu 2.gebeligim ilkinde kullanmadım zaten yalnız olduğumuz için hep kucaktaydi felan geçti ama şimdi Manuel babybjorn mu yoksa elektrikle 4moms mamaro mu kullananlar yorum yapabilir mi lütfen
Esra1004 funnymummy bana manuel daha kullanışlı geliyor bebeğin hareket ettikçe sallanması vs daha çok duruyorlar manuelde kendi bebeğimede manuel aldım ben Elektriklide bebek ağırlaştıkça sallaması yavaşlıyor birde iyice hareketlendiğinde onda fazla durmaz gibi geliyor
funnymummy Esra1004 Gecegunesi çok teşekkür ederim ağırlık açısından haklısınız sizde bende Manuel olunca kendi kendine pek işe yaramaz sanki diye düşündün ne alakaysa😅
Gecegunesi Kesinlikle babybjorn , etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum bence şaşmayın , elektrikli başka marka da kullandım ama manuel olan çok çok güzel ve hafif heryere beraber götürdük dışarıda yemek yerken bile onda duruyordu
Gecegunesi funnymummy çok hafif olunca bebek hafif hareket ettiğinde bile sallanıyor ☺️ en güzeli de bebek tuvaletini çok güzel yapıyor onda 😅😅