1devaannesi Kızlar rüyasında hamile olduğunu görüp hamile olan varmi ben haftanın 2 günü belkide 3 sürekli hamile olduğumu doğum yaptigimi görüyorum tamam 1,2 kez görürsün ama artık resmen her hafta görüyorum bu neyin işareti olabilir
busebasaran06 1devaannesi bende hamile olmadan önce hep bebek görüyordum. hamile kaldıktan sonra kızımın olduğunu gördüm gerçekten de kızım oluyor :)
Slmcnmyeniben 1devaannesi bilinçaltı olabilir gece bende gördüm ama hamile olduğumu bilmeden doğum yapıyordum 🙈
Kuromi 1devaannesi ilk kızımı rüyamda gördüm 1 sene sonra kızım oldu. İkinci kızımıda rüyamda gördüm şimdi 21 haftalık hamileyim 🥰
1devaannesi Alpker yok hiç düşünmem ztn 1 tane kızım var var yani aklıma gelmiyor her hafta 2.3 kez görmek cidden biraz saçma geldi
1devaannesi Busranur_mnts cnm ben hiç düşünmüyorum işte aklıma bile gelmiyor ztn kızım var anlamadım gitti
Tazeanne2016 Buraya girip yorumları okumak bile bilinçaltınıza hamilelik ile düşünceleri yerleştiriyor , insan beyni gördüğü duyduğu hiçbir şeyi unutmuyor
1devaannesi Kuromi ahahah maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin bne çocuk istemiyorum 1 kızım var ztn 15 aylık ama sürekli görmek tuhaf resmen hemn hmn hergun görüyorum
1devaannesi [silindi] yoo istemiyorum düşünmüyorum iste oyuzden tuhafıma gitti habere hamile olduğumu test yaptgiimi görüyorum
Kuromi 1devaannesi teşekkür ederim canım amin .🤲 Sanada 2. Çocuk soran filan olduysa belki bilinç altında kalmıştır. Rüyanda da görünce iyice ne alaka filan diye düşünüp bi döngüye girmiş olabilirsin .😊