Alpker kalbiminpariltisi seni mi ilgilendirie isterse onuda yazıp tahmin ister insanların hevesini kırmaya hakkınız yok hoşuna gitmediyse gönderi bakma bu kadar basit ayrıca teorilere göre bu haftalarla ilgili yorum yapılabiliyor
Masal2021 Alpker ne saçma sapan yorum yapabiliyorlar ya sırf karşısındaki kadın mutsuz olsun diye çok ayıp utanç verici hoşlarına gitmiyorsa bakmasınlar posta
Tuba3560 Alpker gerçekten saçma sapan konuşmak için yazmiş arkadaş ne diyim ki allah gönlüne göre versin
Tuba3560 Masal2021 burda erken tahminleri görünce sormak istedim ama arkadaş boş yorum yapmayıntercih etmiş ne diyelim kötü kalp hiçbir zaman iyiyi düşünmüo
Tuba3560 kalbiminpariltisi burda bi, çok kişi kese tahmini yapınca bende sormak istedim saçma sapan yorum yapmana gerek yok abla falanda hayırdır yani ordan bakınca büyük göründüm heralde sana
Masal2021 Tuba3560 seni anlıyorum biz merak ediyoruz belkide kıskançlıktan. Öyle yazdı nerden bilelim kem gözlerden korusun Rabbim
Masal2021 Tuba3560 böyle yorum yapanları direk engelle hiç kimsenin hakkı yok saçma sapan şeylerle muhattap etmelerine sıkma canını kuzum biraz daha büyüsün bebiş o şekilde de at bende 8+5 haftaligim 2 hafta sonra tekrar randevum var keseyi tekrar atacam
Tuba3560 Masal2021 çok teşekkür ederim canım haklısın çok bilmiş insan çok ben öylesine merakımdan attım zaten sağlıklı olsunda kız erkek farketmez hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim🥰