Parek00 Merhaba kızlar 6 haftalık gebeyim. Yakın arkadaşlarımız doktor onlardan fikir aldık ve kesinlikle yaptırın dedi fakat onlar ile ayrı şehirlerdeyiz. Bu test kaçıncı haftada yapılıyor ? Fiyat nedir ? süreç vs yaptıranlar bir destek olabilir mii
UmayAna_ Parek00 bu testi zaten hastaneler yapmıyor uluslar arası clisan laboratuvarlar yapıyor. Benim Adana’da doktorum bana 2 lab. İsmi verdi ikiside güvenilir hangisini istiyorsan ona yaptır ama senden ricam daha ucuz güvenilirliği az yerlere yaptirma dedi. Firmaları doktorunuz siiznle paylasir. Daha çok erken 12. Haftada ikili test yerine yaptirirsiniz o zaman kadar Dr yonlendirir
Leontiine Parek00 10. Haftadan itibaren yaptırabilirsiniz. Belirli şirketler var onlardan size hangisi uygun geldiyse onu tercih edebilirsiniz. Kan alıyorlar sadece. Verdiğiniz adrese onlar geliyor sizin gitmenize gerek yok. Ücret Nakit 14.500 benim yaptığım firmada
[silindi] Parek00 11.Haftadan sonra yaptırabilirsiniz her firmanın temsilcisi her şehirde oluyor zaten hepsi benzer şekilde çalışıyor ben buradakilere aldanıp Amerika firmasına gönderdim 1.5 ay ağladım sonuclayamadılar paramı da alamadım zaten,labı Türkiye de olan genoksa yaptırdım 3 günde sonucladilar
Parek00 Deryadeniz06 evet amerika anlaşmalı olsun dedi doktor arkadaşımız ama süreci hiç bilmiyoruz farklı şehirde olduğumuz için
UmayAna_ Parek00 eurofix gibi bir Avrupa firması. 92 hastalığa bakıyor tek paket 425 Euro. Amerika girmasida 3 farklı paketi var en temel paketi 6 hastalık ti 440 dolar sonra 480 dolar seklinde gidiyor. Ben hepsine bakılması ve çok fazla fiyat farkı olmadığı için Avrupa firmasini seçtim. Fransa’ya go deriliyor
Parek00 UmayAna_ Çok teşekkür ederim. Adana da sanırım çok firma yok. Amerika diye bakmamak lazım o halde değil mi
UmayAna_ Ucuz olanlara kanmayın yalnız size tavsiyem. Çoğu lab yeni ve test aldığı bebekler henüz doğmamış bile olabilir. Deneysel olarak sağlıklı sonucu kanıtlanmış bir firma olması lazım.
UmayAna_ Parek00 bunlar uluslar arası laboratuvarlar. Adana’da yada Türkiye’de herhangi bir hastanede yapılmıyor bu testler . İstanbul’daki inde aradigi aynı numara aynı lab adanadakininde. Tel verebilirim.
Parek00 UmayAna_ Ben ilk doğumu medline eray memeç 2. doğumu Mete sucu da yaptım. Selçuk hocayı çok duydum
UmayAna_ Parek00 çok guveniiorum bende kendisine Dr değil abi gibi. Bu ikisinden biri olmasını rica etti. Avrupa eurofin Atilla bey - 0 533 581 62 09 Amerika firması burcu hanim-0 530 255 64 78