Ebru2746 Arkadaşlar 27+1haftalık gebeyim çok şükür bir sıkıntımız yok ama bebeğim çok hareketli bir bebek değil sola yatınca falan da öyle çok bir hareket etmiyor karakteri böyle aceba bide bebeğim yukarda gögüslerimin altında o sebepten mi aceba
byk0606 Ebru2746 Hafta ilerledikçe bebek hareketleri daha az hissedilebiliyor. Yinede gün içinde hareketlerini hissediyorsunuz dimi? Saatler süren hareketsizlik hissederseniz doktorunuza haber verin. 2 saat içinde 10a yakın kıpırtı hareket vs hissetmek en önemlisi.
gevezeyazar1 Ebru2746 bende aynı durumdayım 2. Gebelik benim ilk oğlumda hareketli bi bebekti ama bu biraz tembel sanırım yarın tam 28 haftalık oluyor gün içinde hissediyorum bi kaç kere şükrediyorum ona doktor bi sıkıntı görmemişti ayrıntılı ultrasonda falan her bebek farklı oluyo diye avutuyorum kendimi bende
Busra2013 Ebru2746 benim 25 kdr oleydi bu 3 gundur bisi oldu cildiriyor acitiyor bende sasirdim korktum normalmi bu
miracsmom_ Ebru2746 ya benim için çok erken daha 12 haftalık olduk karnıma dikkatli bakınca görüyorum pıtpıt kalp atar gibi hareketlerini ama daha hiç hissetmedim içimde
Ebru2746 gevezeyazar1 evet bende öyle dedikleri gibi pata küte tekme çok nadir oluyor herkes gece uyutmuyor diyor ama benimkinde tık yok 🤣
miracsmom_ Ebru2746 evet çok erken sadece dikkatli bakarsam birde ağladığımda görebiliyorum onuda dün fark ettim ağladığımda daha net pıtpıt yapıyor boş yere demiyorlar bebek hissediyor diye 😂😂
Busra2013 Ebru2746 kiz oanik atagim var suan havalanindayin ucaga. Bincem die solugum daralio diom 3 gundur hareket edio olcekmiyiz ucakta ondn korkuom