BusraUfuk Dun sabah dogum yaptim sutum cok az memeyi turamiyor slikon gogus aldik onu tutuyor ama sut yok gibi nasil artirabilirim en acilinden
Gulkiz22 BusraUfuk sezeryan mı normal doğum mu ve ben ilk doğumda sezeryan olmuştum sütüm bir haftada anca gelmişti süt artırıcı takviyeler var ondan almıştım sütüm gelene kadar mama ve emzirme şeklinde besledim de ne kadar bol memeyi tutup emzirmeye çalışırsanız süt kanalları hareket geçer süt olmasa dahi bebeği emzirir gibi biraz tutun ve duşta göğüsleri bol bol ovmak endişe etmeyin zamanla gelir 🌸
kurkmantosuzmadonna BusraUfuk bol bol su ve fırsat buldukça uyu dinlen . Doktorum bana günde en az 2.5 litre su demişti
Kurt_anne BusraUfuk canim bol bol su, komposto( ozellike kuru kayisi ), tansiyonun düşünmüyorsa limonata içebilirsin ayrıca BESTLAK DAMLA da süt arttırıyor Trabzon hurmanın kurusu da çok iyi süt arttırıyor inşallah alahin izniyle bebeğinize şifa olsun
Ilayda1 BusraUfuk Haftada 2-3 kere duşa girdiğinde sıcak su ve sabunla koltuk altından göğüsüne doğru masaj yapabilirsin canım ben çok etkisini gördüm