Zehraeminesimay Belim ayrılacak sanki ve arada baskı hissi geliyor ne yapabiliyorum ne yürüyebiliyorum alt karnıma da ağrı giriyor düzensiz ama bilemiyorum yaa kasılma da oluyor arada 38 haftalık hamileyim böyle olupta doğuran var miii kızlarr
saglikciaanne Zehraeminesimay bu bir doğum sancısı canım. İlla kasiktan vurmaz bel ağrısı ile vurup anlamadan doguran çok hikaye gördüm . Kasilmalarin say bence hazırlan doktora gitmek için yavaştan
Berrakk39999 Zehraeminesimay merhaba ben de şu an aynı durumdayım sonradan geçti mi agrınız ilk gebelik ayırt edemiyorum belim çok agrıyo karnımda sertleşiyo
Nur1219 Sainmizgin Nasıl bir bel ağrısıydı sürekli miydi ara ara mı oluyordu, kasıklarınızda da var mıydı ağrı
Zehraeminesimay Sainmizgin sancı değil baskı hissi ve kasılma vardı geçti sonra uyumuşum şimdi belim ağrıyor sadece
Nur1219 saglikciaanne Bel ağrısı da olsa düzenli gelmesi gerekiyor ama değil mi, bende sabah bel ağrısı yaşadım uyurken ara ara ama sonra geçti bi dahada olmadı şükür ama nedendir acaba 38 e girdim bende
Sainmizgin Nur1219 hiç durmayan bi bel ağrısı uzansam geçmiyordu otursam geçmiyordu isterseniz bi gidin muayene olun
Nur1219 Sainmizgin Bir daha gün içinde olmadı o yüzden rahatladım ama bakalım yarın sabahta olacak mı
dyann1 Zehraeminesimay bel ağrınız adet ağrısı gibi mi yoksa farklı bir ağrı mı çünkü benimde dünden beri ağrıyor ama adet ağrısı gibi değil kasılmalarım ara sıra oluyor 37+3 üm
Zehraeminesimay dyann1 adet gibi değil daha yoğundu böyle karnımda karnımın alt bölgesinde belime doğru bir ağrıydi doguruyorum sandım ama olmadı 😅
Nur1219 Zehraeminesimay Galiba yalancı sancılar yaşıyoruz ayırt etmek zor gerçekten ilk olunca birde😅
Zehraeminesimay Berrakk39999 yok canım düzensiz ağrılar şiddetlenmiyor 39+2 olduk hala bekliyorum işte