[silindi] Kızlar az önce böyle bir durum yaşadım saat geç olduğu için doktoruma mesaj atmadım henüz sabah atacağım, yaşayan oldu mu bu durumu ne yapmam lazım sol göğsümden sarı renkli bir şey geldi
Bktakdmr [silindi] gayet normal benimde aynı haftalards gelmeye başladı doktorum gayet normal olduğunu sadece sıkmamam gerektiğini söyledi
ikibebelianne-M [silindi] süt gelmesi normalmiş olabilir dedi banada doktorum ama uyarma göğüs ucunu ve sıkma demişti eğer gelirse
imcakir [silindi] benim 18. Hafta da gelmişti yanlış hatırlamıyorsam hatta anlamamıştım bir hafta sonra bir sonraki gelişin de anladım Düzenli gelmiyor zaten arada bir, göğüste kendini hazırlıyor ancak sıkmamak ellememek memeye uyaran vermemek gerek Korkulacak bir şey yok 🌸☺️
irem10_ Bende 26+5 günlüğüm benim çok önceden beri uzun süre südyenle durursam göğüslerimin ucunda nemlenme ıslanma oluyordu beyaz renkte . Ama hamile kalmadan önce de süt hormonun yüksek çıkıyordu zaten bence sorun yoktur endişelenmeyin
[silindi] irem10_ Bktakdmr ikibebelianne-M Bada imcakir Çok teşekkür ederim kızlar içim rahatladı çok sağolun ❤️🙏🏻
Bada Benim 18. Haftadan beri geliyor özellikle geceleri tişörtüm baya ıslanıyor. Doktoruma söyledim süt bazen erken gelebiliyor gayet normal dedi