Fatmanur_gul İkisi bı arada benim şuan ne yapsam geçmiyor enfeksiyon için antibiyotik tedavisi oldum mantarı cogaltti şimdi mantar için fitil kullandim tekrar enfeksiyon da mantarda arttı 29 haftalık hamileyim bu durumda olan var mı doğum yapan varmı çok korkuyorum
Annekuzusu06666 Fatmanur_gul aynı durumdayım antibiyotik tedavisi oldum geçmedi toz kullandım yine aynı akıntım fazla ve idrarda böyle beyaz bişiler geliyor 24+3 ne yaptıysak olmuyor sirkeli suyla devamlı sil dedi
Sren1289 Fatmanur_gul 36.haftadan bildiriyorum asla gecmıyor antibiyotik ve ıcılenden kullandım fayda etmedi bıraktım artık ınsallah doğumdan sonra gecer
Nioli Fatmanur_gul antibiyotik kullanınca doktortlar mantar ilacıda verir yanında hep. Siz öyle kullanmadınızmı?
iremb12 ben hamile kalmadan önce mantarım vardı şuan 19 haftalık hamileyim hala devam ediyor su gibi sürekli akıntım var ve mantarlı doktor sadece sirkeyle yıka diyor, anlıyorum seni canım ama yapcak nişey yok
iremb12 Fatmanur_gul yok demedi bazı hamilelerde kronikleşiyor dedi sanırım doğuma kadar sürücek gibi duruyor
byk0606 Fatmanur_gul eğer doktorunuz kültür testi yaptıysa ve bir sorun yoksa normal doğumu engellemiyor. 29. Haftamdan beri bende de var. Kültür alındı temix çıktı. 37 hafta olacam, normal doğumuma engel olmadığını söyledi doktorum.
Fatmanur_gul byk0606 inşallah benimde engel olmaz ama doktorum eğer dikişin olursa zor tutar mantardan demişti endişeliyim o yüzden
anneoluyorum1212 Fatmanur_gul canım geçmiş olsun bende de aynı sorun var. Instagramda kadın doğum uzmanı Mehmet Fatih Karslı var onun takviyelerini kullanıp iyileşen çok kadın var bende alacağım şimdi flora ve ınnopzro iki ürün
SuEr_Tu1512 Fatmanur_gul 27.haftada enfeksiyon ve mantardan doktor banada bundan vermişti. İçinde 5,6 tane vardı herhalde. 28.haftada gittiğimde doktor gayet iyi olduğumu söyledi. Şuan 29.haftadayım geçti mi bilmiyorum
Fatmanur_gul Sekerr_46 yeni hastaneden geldim canım dogurmadim daha var galiba mantarim kısmen geçti ama hep yeniliyor