Öncelikle annelik muhteşem bir duygu Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
3 haziran aksam 9 gibi benim sancilarim başladı böyle regl sancısı gibi kasiklarda bacaklarım sızlıyor falan zaman ilerledikçe bu ağrı belime vurmaya başladı ve bu sancı başladığında ben tam 37+0 haftaliktim bu sancının ne olduğunu anlamadım önce üşüttüm heralde diye düşündüm ama gece boyunca asla kesilmedi ve bebek makat geliş normal doğum için uygun değil gece saat 1 doktorumu aradım acil hastaneye gecmemi söyledi hiç kimseye haber vermeden hazırlanıp çantalarımizi alıp eşimle hastaneye geçtik doğum haneye çıktım ebe alttan muayene etti açılma yok bu doğum sancısı değil dedi nst ye bağladı gram sancı çıkmadı nstde ama ben sancidan iki büklüm geziyorum neyse sonra doktorum acile geçip sancı kesici serum taktirmami istedi 3 tane serum takıldım ama gram sancim kesilmedi artık duramaz oldum neyse doktorum geldi beni muayene etti 1 cm açılma başlamış eğer kabul ediyorsanız hemen sezeryana alayım dedi bizde kabul ettik sabah 5 buçuk civarıydi hemen ailelerimizi aradık acil sezeryana giriyorum diye yatısim yapıldı hazırlandım saat 6 20 de ameliyathaneye girdim 4 haziran 6 41 de oğlum dünyaya geldi ameliyatim bitti odaya alındım bebeğimi emzirdim daha sonra ailelerimiz yetişip geldiler 🤣🤣 eşimle gülmeye başladık resmen yanliz dogurduk diye çok şükür bin şükür 12 yıl sonra 3. Tüp bebek tedavisi ile gebe Kalıp oğlumu sağlıkla kucağıma aldım ve bugün 19 günlük olduk Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah