SedaManavolu Merhabalar 11. Haftadaym. Dogumum yaz ayına gelicek . Hamile kıyafetleri nereden bulabilirm? Günlük giyecek birsey bulamıyorum. Siz nerelerden aldınız?
Elaninannesi SedaManavolu lcwaikiki ve defactodan bulabilirsin canım trendyolda da oluyor hamile mağazaları
Alinmavi SedaManavolu lcw den alabilirsiniz. Ben yazin hamilebkaldigim icin icime tayt giyip ustune hamis pantolonu giyiyorum. Calismiyorsaniz pantolona hic girmeyin tayt alin cok daha rahat oluyor yazin da elbise efil efil rahat oluyor.
GizemK SedaManavolu Lcw da cok secenek var ben gecen hafta seyahat amaçlı urfadaydim orda pek tercih eden yok sanırım bütün hamis kıyafetlerinden aldım. Uzun kollu tunik şeklinde olan yine uzun kollu ama daha kısa sweat ve hamile taytı hepside 10 ar liraydı😀
MehtappMiraa Ben calzedonia dan tayt aldım gece gündüz üzerimde aşırı rahat 👍🏽 Fiyatı biraz pahalı ama kesinlikle hakediyor 119 tl . Birde HM den anne koleksiyonuna bakabılırsın çok alternatif var ordan da alıyorum
YamurKarabulut Lcw dan kot tulum almıştım 40 beden . İkinci el almak isteyen olursa az kullandığım için temiz durumda yeni gibi ..
Bebeqimm Bende bi site arıyorum doğumum yaza gelcek tayt istiyorum üstüne tunik tarzı falan burda defacto lcw de yok bulamadım
Aysenurtsr Calistigim icin lcw den lastikli kumas pantoln aldim. Elbiseler cok daha rahat ettirecegini dusundugum icin, hem kis icin giyiniyorum kalin elbise, sonra yaz icin incelerini giyinecegim ben 🙂