busenaz68 Merhaba 28+4 haftalık hamileyim sabah vücudumda dahil ellerimde başlayan bir kaşıntı oluştu ellerimde daha yoğun ve ellerim şişti.. Şimdi semt polikliniği acilinden geliyorum bana gebesin hicbirsey yapamam dedi. Bari kan alın kolestaz olabilir kaşıntım fazla dedim kan da alamam kimse de almaz tanıdık birini bul öyle aldirirsin anca, kadın doğumcuna git dedi gönderdi. Ne yapacağım bilmiyorum. Kolestaz olabilir mi korkuyorum
Nesli006 busenaz68 neden kan almıyorlar mis ? Ve niye kismede alamazmis? Bunun için farklı bı sekidle kan mi aliniyorda
Temmuz16 busenaz68 canım yarın ilk işin başka hastaneye gitmek olsun bi kaç gün önce aynı şikayetler bende de oldu kendi doktorum hemen acilden böbrek ve karaciğer değerlerine baktır dedi küçük bir ilçede olmama rağmen buradaki doktor hiç ikiletmeden aldı kanı ve muayene etti nasıl almazlar aklım almıyor hatta ben önemli bir şey yok dimi dediğimde kanlar çıkmadan bir şey diyemem iyiki gelmişsin dediler şükür temiz çıktı ama en azından için rahat eder seninde
hilalselcin busenaz68 kolestaz değildir kolestazda dışardan bakınca hiç bi belirti olmuyor sadece içten gelen deli gibi bi kaşıntı oluyor
Gkcnr busenaz68 uygulamayi yukle resimleri at bu gebelik kolestazi mi yaz cevap veriyo ben atacaktim ama limitimi doldurmuşum
Gulceleyli Kolestaz için aç karnına safra asitine ve karaciğer enzimleri ne bakıyorlar sabah kadın doğum acile başvurun temiz çıkar inşallah sonuclariniz
busenaz68 Gulceleyli inşallah ya geçmezse sabah aç gideyim olmazsa şimdide vücudum deli gibi kaşınıyor şişiyor anlamadım bu ne böyle
busenaz68 Nesli006 yok bence başından attı cimere şikayet edeceğim şu saat oldu kollarim ellerim cayır cayır yanıyor kasimaktan tırnak izi oldu heryerim
ppmerlina Ne chatgbt’si ya abi siz şaka mısınız isterseniz doğumunuza da yapay zeka girsin tövbe yarabbim Canım vakit kaybetme bence devlet hastanesi aciline git üniversite hastanesi vs ama mutlaka git. O doktor da seni başından atmış şikayet et
busenaz68 ppmerlina Evet cimere yazacağım sabah kan verip sonuçlar kolestaz çıkarsa defalarca kez yazacağım yazık günah şu saat oldu uyuyamiyirum kasintidan
busenaz68 Temmuz16 Bende de almaması garip geldi hiçbir şey yapamam tedavi veremem dedi gönderdi 1 saat ayakta sıra bekledim bide en son bayılacaktim
busenaz68 ppmerlina kan verdim karaciğer enzimleri normal geldi ama kanda yağ, kolestrol, crp yüksekmiş. B12 çok düşmüş sonuçları kendi doktoruma attık yanıt bekliyorum ❤️