_tugcee Yarın Allah nasip ederse 2. sezeryanımı olacam kızlar, İlkinde tecrübesizdim pek bilgim yoktu hiçbişeyde Ama bu doğumumda neleri yapmalıyım neleri yapmamalıyım en hızlı nasıl ayağa kalkarım iyileşirim tavsiye verirseniz ne mutlu bana🙏🏻🥹🥰
cereNehir_02 _tugcee ay dualarım sizinle bende salı günü 2. Sezaryenimi olcam lütfen tüm detaylarıyla burda paylaşın doğum sürecini 🥹
defnevedoruk _tugcee benimde yarın 2. Sezeryanım var🙈 granül kahve biter çikolata kayısı aldım yanıma bide kayısı kompostosu alacağım ve bence bol bol yürümek ayağa kalktıktan sonra
_tugcee Mrzbrvdr İlkinde ful yatmıştım tam tersi şekilde🤦🏻♀️Bu sefer yürüyecem hep belki zorlanacam ama
Mrzbrvdr _tugcee 2 gün kaldım hastane de ilk gün kafama kodlamıştım yarım saat de bir kalkıp yürüdüm hep ve yürüdükçe çok iyi olmaya başlamıştım. Geceye doğru da büyük tuvalete çıkıp gaz işini Yapmıştım. Gün bebeğim durmadı gelen giden oldu sürekli oturmak zorunda kaldım (özelde doğum yaptım) Ah o 2. Gün 2 kere lavman yapıldı o derece kötü olmuştum. Anladım ki yürüdükçe iyileşiyordum inat ettim sonra 2. Lavmandan sonra sabaha kadar 6. Kattan giriş kata kadar indim çıktım sürekli yürüdüm. Çok şükür daha iyi oldum. O yüzden ilkinde sizde anlamışsınızdır bol bol yürüyün saat de 2 kez kalkın yürüyün