1tosbikannesi Kabin boy, çift yönlü, puseti takılıp çıkabilen ve kolay açılıp kapanabilen bir araba tavsiyesi istiyorum sizden kızlar 🌸
panikprenses 1tosbikannesi kanz d-go gerci bebek arabasi tavsiyesi istemissiniz tank degil 🤪 reklam diyince de ben
Ehjfjsjs 1tosbikannesi prego travel sistem kullandım ilk oglumda şimdi kızımda kullancam canım memnundum
__Kubracik01__ 1tosbikannesi kraft thunder aldım çok güzel çift yönlü ve hafif ,civilde indirimden 2 gün önce aldim 14500tlydi
Accountant 1tosbikannesi henüz kullanmadım ağustosta doğuracağım ama arkadaşlarım çok memnun onlara güvenerek aldım bende
panikprenses 1tosbikannesi ay bilmiyorum puset takilip cikariliyor cift yonlu falan saglam da olunca kacirmadim ben 😌
Hemsireezo 1tosbikannesi elele lula aldı teyzemiz bizede hem puset takılıyor hem çok hafif bi araba 360 derece dönüyor. Ben çok beğendim ama açıkçası başka arabada bakmadım. Sizin gidip sürme şansınız olursa daha iyi olur.
tahamommy 1tosbikannesi kraft tokyoyu öneririm bende onu düşünüyorum kenyadan daha hafif ve görüntüsü daha kibar
2melekannesi_ 1tosbikannesi chicco goody plus👌🏻 çift yönlü değil sadece onun dışında herşeyiyle 10/10 bence