Sarkac @nuraymommy cnm ben yaptım artımed kaset test belli bir çizgi çıkmadı oğleden sonra yaptım adete 3 gün kaldı off morlim bozuldu şimdi kaset test yaptım erken almamış yoktur deme gebelik
nuraymommy Sarkac aşkım 3 gün kala yaptığımda benim de çıkmadı ki öyle kötü düşünme vardır inşallah bebiş belirtin var mı
nuraymommy Bir1kelebek aşkım ben iphone sağlık uygulamasından takip ediyorum bir da son adet tarihimi chat gbt varya ona yazarak yumurtlama çatlama günümü çıkardı doğru gösteriyormuş zaten o şekilde değerlendirdim
Sarkac nuraymommy ne biliyim moralim bozuldu emindim nedense bana bı rkomşumuz dedi sen hamilemisin ne biliyim hissettim bu ay öyle belirtim yok ya senin varmıydı
nuraymommy Sarkac bende de pek bir belirti olmadı sadece sık acıkıyordum onu fark ettim o kadar canım başka belirtim olmadı
Sarkac nuraymommy ümidim gitti benim cnm ya değilim ya testte negatif görünce gitti inşallah gecikmeden olururm
Sarkac nuraymommy sabah artimedi yaptım hemen çizgi belirdi ama gözle bile zor gözükür cnm kaset test yapıyorum ondan mı acaba anlamadım net değil çizgi hemen çıktı grimsi golgemsi
nuraymommy Sarkac aşkım zaten öyle ben 1 ay uygulamayı sildim sadece yumurtlama çatlamayı takip ederek ilişki yaşadım olursa olur kafasındaydım çok şükür tuttu dün kan verdim değerim de 50 çıktı Rabbim senin de yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah