Noluyoya Kızlar içime korku heyecan duygusallık hepsi çöktü bunca zamandır bu anı bekliyordum ama insan kaygılarına engel olamıyor dualarınıza talibim 🙏🏻🌸
Parlalina Noluyoya rabbim evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı sağlıkla huzurla mutlulukla sorunsuz bi şekilde ameliyattan ve hastaneden cıkmayı nasip etsin inşallah 🌸🙏🏼
Meltemanneolsun Noluyoya inşallah güzel geçer canım benim de öyle olacak ve ben miyom ameliyatındsn korkuyorum nasıl geçti anlatırsan sevinirim 2 3 haftaya benim de doğumum var
Mlskz Noluyoya Canim nasilsiniz? Merak ettim… Umarim evladini saglikli bir sekilde kucagina almissindir 💕
Mlskz Allah yardimcin olsun canim, inshaAllah hersey o kadar güzel gecerki senin positif dogum hikayeni okuruz burada 💕
Denizgiller Az önce benzer post açtım inşallah ikimizde sağ salim kavuşmuş olarak yarın buraya yazarız Allah kolaylık versin iyi insanlarla karşılaştrsın inşallah
Noluyoya Denizgiller Oyy amin kuzum Aynı dualarım senin içinde geçerli sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah en kolaylıkla Rabbim zorlaştırmasın🩷🙏🏻
Noluyoya Mlskz Canım çok teşekkür ederim çok şükür iyiyiz her şey yolunda ilk gün biraz ağrım oldu oda çok normal Allah sizlere ce nasip etsin 🩷