Nazliip Kızlar kürtaj olalı 5 ay oldu doktor 3 ay korunun demişti 2 aydır deniyoruz olmuyor bu durumu yaşayan var mı
kalorisizpatates Nazliip benim de kürtajdan sonra bir yıl olmadı canım en son gittim hormonlarıma her şeyime baktırdım sonra da rahim filmi çektirdim filmden 2 ay sonra pozitifi gördüm
asil15 Nazliip bazen 1 yıl olmaya biliyormuş kızlar rahim ne zaman kendini toparlasa hamilelik olusuyormus bende nisanda oldum kurtj ilk reglimi bu ay oldum bakalım tutucakmi doktor korunmaya gerek yok demisti
Suleglpk_22 Nazliip Sıkıntı yapma kendine Rabbim hayırlı zaman da verir inşallah kendini başka şeylerle meşgul et kafaya taktikcada olmuyor
sadece1selda @Nazliip ben,bende ekim de kürtaj oldum sonrasında yine denedik olmadı bu ay tekrar denedik yine olmadı hiçbir problem de yok bende anlamadım
kalorisizpatates Nazliip Şuan 11+5 haftama girdim iyi gidiyor ama çok midem bulanıyor her şeyden tiksindim🫠🥹
Suleglpk_22 Nazliip İşte çok düşünme zamanı geldiğinde olacaktır sabırlı ol .merak ediyorsun olsun hemen diyorsun olmayınca hayal kırıklığına ugruyorsun .kendini serbest bırak olacağı gibi olsun 😊
sadece1selda @Nazliip bilmiyorum bende çok kafama takıyorum bi kere oldu şimdi biye olmuyor diye içim içimi yiyor zaten eşimle de bir araya zor geliyoruz gelince de olmuyor 😢
Ynckpgn Nazliip 2 ay çok normal bir süre kesinlikle yumurtlama günlerinizi takip edin o günlerde ilişkiye girin ve stres yapmayın kafanızı dağıtın
Dygkyz İşte aradığım yorumlar burda.Ben de kürtaj olalı (kalp durması sonucu düşük ) tam 9 ay oldu.2 ay zaten korunduk ama hiç bir sorun olmamasına rağmen tutmuyor.Çıldırmak üzereyim yaş 38 geç kalmış hissediyorum ne yapacağım şaştım kaldım:(