Kukoss Gamzeeeefg yani degismek derken şoyle, birkac kontrolde 2 gun geri demistir, ozaman sen bilirsin gununden iki gün geri gidiyo. Yoksa adet gunun neyse kayda o gecer ultrason kagidinda iki tarih vardir biri sat a gore birisi boyuna olcumune gore
sima_ Gamzeeeefg 1 hafta önce 13 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum maalesef. 2 gün önceden kalbinin durduğunu söyledi doktorum, hiç bir belirti yok fakat sürekli ağrılara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bende 2 gün önce saplanıp bırakan rahmin büyüdügünü ve bebek yer açıyor dedikleri ağrıdan daha tuhaf bir agrı vardı. Kesilmeyen adet sancısı gibi yaklaşık 1 saat kadar devam eden bir ağrı hissettim. Ama şunu unutmayın lütfen Rabbim kimseye yaşatmasın dilerim ama eğer bu olacaksa hiç bir şey önüne gecemiyor maalesef. Doktorum sağlıksız bebeklerin kalbi durur genelde ve bunu senin farkedip bir şey yapabilmen mümkün değildi dedi. O yüzden lütfen kendinizi harab edip sürekli bunu düşünmeyin inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağiniza alırsınız.
yabna sima_ merhaba başınız sağolsun öncelikle ağrınız batma gibi miydi benimde dün aniden sağ tarafımda iğne batması gibi ağrılar oldu biraz sürdü bende korktum açıkcası
Tubita Gamzeeeefg maalesef hiçbir belirti olmuyor bir sonraki muayene de öğrenebileceksin durumunu ama ben de öyle düşünüyordum elimizde değil 😁 şu an da 20. Haftadayım bu defa da teprenmiyor ya da hissetmiyorum diye telaş oldum
Bus51 Gamzeeeefg merhaba canım hiç korkma tadını çıkar .Zaman biraz yavaş akıyor anlıyorum ama korkma.Ben 9 haftalık oldum mide bulantıları başladı .koku hassasiyeti başladı .6 haftalıkken bir şey yoktu .Tadını çıkar
sima_ yabna teşekkür ederim, hayır batma gibi değildi, her iki kasıkta da sürekli adet sancısına benzer bir ağrıydı. Belde de dayanılmaz bir agrı vardı 2 gün boyunca, ama kalp durması belirti vermiyor ne yazık ki.
Moz Gamzeeeefg olmadı bende.2 kere kğrtaj oldum ikisinde de kanamam vs ağrım olmadı ama benim beta düzensiz ve kese şekli kötüydü.Sizin böyle bi sorun yoksa korkmayın hiç