Petunyaela Kızlar yumurtlamamın üzerinden 7 gün geçti. Yumurtlama, çatlama hepsini değerlendirdim. Reglime 8 gün var. 1 hafta daha geçsin test yapacağım. Sizin Gebelik belirtileriniz ne zaman başladı ve neler hissettiniz belirti olarak?
ilaylaylomm Petunyaela regl olacakmışım gibi kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim vardı 6 gün geçtikten sonra regl olmayınca kan verdim pozitif çıkmıştı
Ayseguls_baby Petunyaela benim hiçbir belirtim yoktu. Sadece adet tarihime yakın çok uykum geliyordu akşam 9 da gece uykusuna geçiyordum
Fograt Reglimden 1 hafta önce sırt ağrılarım başladı ve ağzımda metalik bir tat vardı. İdrar testi yaptım ve silik çıkmıştı. Ardından kan verdim pozitif olduğunu öğrendim. Tabi belirtiler kişiden kişiye değişebilir.
Petunyaela Fograt mutlaka ki değişiyor. Regl tarihine yakın belirti oluyor genelde anladığım kadarıyla.
Dalja Petunyaela hiç bir belirtim yoktu göğüslerim şişmişti ama her regl öncesi olan bir şeydi. Kafamı dağıtıp düşünmemeye çalıştım sadece reglimin gecikmesini bekledim sonrasında test yaptım
Esen50 Petunyaela regle 6 gün kala hiç olmayan kasık batmalarım başlamıştı. Adet olacağım zaman hiç öyle bir durum yaşamazdım. Şüphelendim kan verdim beta 34 le öğrendim 😊
mervesaidhuzeyme 1 hafta öncesinden göğüs hassasiyetim olmuştu fakat adetimden 1 hafta önce zaten olan bir şeydi. Adet günümde de adetim gelecekmiş gibi kasıklarım ağrıyordu. Kısaca adet olacağım sandım fakat hamile olduğumu öğrendim. 🤭