Sonunda bende doğum hikayemi yazabiliyorum :) Günlerdir değişik bir sertleşme toplanma gibi hisler yaşıyordum. Ama perşembe günü doktor kontrolüm var diye dinlenip geçiyordum meğer doğum sancısı yaşıyormuşum. 12.06.2025 tarihinde doktor kontrolüme gittim. Nst yolladı ve düzenli yüksek sancılarım çıktı. Dinlen yarım saat sonra yine çekelim dedi doktorum sonuç değişmedi. Çok yüksek sancıların var sezeryan yerini yırtar bu sancılar sana yatış vereceğim dedi. Henüz 36+2 ydim erken olduğu için çok korktum. İlk oğlumda 36+4 te doğmuştu çok zorlanmıştık biraz daha dursun istiyordum ama olmadı :) Bütün gece nst çekildi serum verildi ama sancım durmadı. Doktorum sabaha doğum kararı aldı. Aslında niyetim sancı dursaydı seni eve yollamaktı 38 e kadar beklemek istiyordum ama hem şantın olduğu için hemde önce ki sezeryan yerini yırtmasından korktuğum için sancı ve suyunun gelmesiyle kanamayla vs gelmeni istemediğim için alalım bu bebeği çünkü artık gelmek istiyor dedi. Ve sezeryana alındım. 13.06.2025 tarihinde10.44 te bebeğim dünyaya geldi. Panik atak anksiyetem olduğu için çok korktum. İlk oğlumu görmedim çıkış anını uyutmuşlardı nabzım vs yükselince. Ama 2. Oğlumu görebildim o anı yaşadım içeride çok güzel bir ekip vardı. Sakinleşmem için herşeyi yaptılar. Oğlum sağlıkla dünyaya geldi. 9 gün oldu bile 🥹 Tüm hamileler sağlıkla kavuşsun inşallah ❤️