Kkardelenn1 Sydaaslan 34+5 iz yarın kontrol var 33 de makattı bakalım bizim kız dönmüş mü dönmediyse doktor ne diyecek
Flowerseyey Sydaaslan benim de 30. Haftada makat gelişti ve o günden sonra hiç dönmedi 3 gün önce sezaryen oldum ama bebeğimin karnına dolanmış kordon asla dönemedi zaten bu şekilde dönemezdi dedi doktor
NoName_ defnevedoruk kaçıncı haftaya kadar bekleniyor dönmesi dönmezse sezeryan için gün mü veriliyor
Sydaaslan NoName_ aslında belli olmuyo son ana kadar dönen bile oluyomus yada sancıyla birlikte ama nasıl olur bilmiyorum
Anonim97 37+6 haftadayız kızım 3.200 ağırlığa ulaştı ve tam makat geliş doktorum dönme ihtimali %5 gibi bişi olduğunu söyledi 27 hazirana kadar dönmezse o gün sezaryen olucam 🥹
Sydaaslan Anonim97 ooo maşallah kilosu haftasına göre çok çok iyi burdan bizede yazın inşallah durumunuzu bende üç normal doğum bu dördüncü gebelik son dogumumuda sezeryan istemiyodum açıkçası
Kkardelenn1 Sydaaslan dönmemiş canım hatta kafası baya yukarıda pek dönecek gibi durmuyor dedi iki hafta sonra gel bakalım hala aynı duruyorsa sezeryan günü vereceğim dedi
Anonim97 Sydaaslan ben de hep vajinal istiyordum ama cumaya kadar vakti var bakalım eğer dönerse sezaryen iptal olacak ama dönmediyse cuma günü kesin sezaryen var bir de kafası iriymiş yavrumun 😀
NoName_ Sydaaslan kilosuyla da bağlantılı değil mi kilosuna göre de dönmeme ihtimalini göz önüne alıyorlar,açıkcası normal doğumdn korkuyorum bebeğim en son makat gelişti 28.haftada daha gitmedim dönmemesi işime gelir gibi ama bilmiyorum 🥹