dedimolabilirrr tahamommy yaa öyle mi ben yazılan markaları inşallah gidip deneyimleneceğim ona göre karar veririrz artık teşekkür ederim 🌸
dedimolabilirrr Esraa00 baktım da şimdi travel falan değil tam benim istediğim gibi yeni doğandan itibaren kullanılıyor mu peki ?
tahamommy Ehjfjsjs bende kraft tokyo plus ile ikisi arasında kaldım da, nasıl sizinkinin sürümü dayanıklılığı falan memnun musunuz
Ehjfjsjs tahamommy 6 sene önce oğlumda ful kullandım canım şimdi kardeşi kullanacak.cok memnundum evet
Talentedmom dedimolabilirrr benimki kabin tipi travel diye geçiyor plane2 kabin boy puseti takıp çıkarabiliyorsun kabin sabit kalıyor
Zeynep85 dedimolabilirrr ben Kraft Tokyo aldım tek elle kapanıyor ve hafif, kumaşıda çok güzel daha kullanmadık ama pratik kullanışlı bir ürün
dedimolabilirrr Zeynep85 yaa evet e bebekte var bu model gidip deneyimleneceğim mutlaka teşekkür ederim ❤️
Zeynep85 dedimolabilirrr rica ederim canım ne demek bende e-bebekten aldım indirimdeyken sende indirimleri takip et her hafta perşembeden pazara indirim oluyor e-bebekte
MuallaS dedimolabilirrr prego solo tek elle kapanıyo hafif küçük bagajada sığıyor alırken satıcı üstüne bile oturdu sağlamlık açısından😂 öneririm