Tugce_34 xMelikeee anladım peki benim 2. Gebeliğim zorunlu sezeryan olacağım eli nasıl hafif mi sezeryan da bilginiz var mı çevrenizde kendisine sezeryan olan tanıdığınız oldu mu vaktim de daraldı açıkçası 30. Haftadayım o yüzden burdan soruyorum size
xMelikeee Tugce_34 hiç bir bilgim yok o konuda ben de meraktayım ama sadece doktoruma güveniyorum o yüzden içim rahat
Tugce_34 durukrl anladım peki benim 2. Gebeliğim zorunlu sezeryan olacağım eli nasıl hafif mi sezeryan da bilginiz var mı çevrenizde kendisine sezeryan olan tanıdığınız oldu mu vaktim de daraldı açıkçası 30. Haftadayım o yüzden burdan soruyorum size
durukrl Tugce_34 ya doğum yapan tanıdığım yok Hazel hoca da şu an ama benim daha önce bi düşüğüm oldu. Hazel hoca yaptı yine işlemimi. Ve hep ilgiliydi. Muayenelerde de maşallah diyim hiç canım acımadı. Beni çok korkuturdu insanlar çatala çıkmak şöyle böyle kötü diye. Ama Hazel hoca hep rahatlatıyor insanı. Şimdi şu işlemi yapacağım rahat ol nefes al vs diyor. Öyle hart hurt davranmıyor
xMelikeee Beyzaltnbs normal doğum 45 bin, sezeryan 55 bin, epidural +5 bin tl ben 30. haftada fiyat sabitlemesi yaptım şuan 37. haftadayım ne kadar oldu bilmiyorum
Tugce_34 xMelikeee anladım teşekkür ederim doğumunuza 1 ay var sanırım doğumdan sonra burda nasıl geçtiğini yazabilirseniz bilgileniriz inşallah gönlünüze göre olur 🙏🏻🙏🏻
durukrl Beyzaltnbs bende 56 diye biliyorum. Oda kapısı süsleme ve otopark dahil. Ayrıca bebek için bi çanta hazırlamışlar zıbındır, havlu, battaniye, tarak tarzı cici bi paket.
sraleyna durukrl merhaba bu bebek paketi dediğiniz şeyi her doğum yapan anne alıyor mu özellikle sormuştum birkaç kişiye ama böyle bir şey olmadığını yazmışlar 🌺
Meltar durukrl merhaba bende birunide takipliyim de bu bebek çantası olayını yeni öğrendim. Hastane tarafından yapılan bir şeymidir? Yoksa doktor mu?
Balumudum imcakir beniö doktorum kısa süreli kampanya yapmış 18 bin anlaştık normal doğum 45 sezeryan doğum 55 fiyatmış normalde
durukrl Meltar hastanede fiyat verme bölümü bize göstermişti çanta veriliyor diye. Battaniye, zıbın, havlu, anı defteri ve tarak vardı
durukrl sraleyna yani biz fiyatı sabitlerken orda masanın üstünde duruyordu. Bakıncada doğum yapan annelere verdiklerini söylediler. Çok büyük ultra lüks bişi değildi tabi ama düşünüp yapmışlar. Acıbadem de vs de var. Hastane ismi yazılı zıbın havlu vs veriyorlar ya. Bunlarda düşünüp yapmışlar. Şirin birşeydi.. daha doğum yapmadığım için almadım. Haftaya doğumdan sonra yazarım verirlerse inşallah :)