ErsBegAs Alya05 yani ben benimkini ben haftalık temizlik yaptıktan sonra günlük evi silsin diye kullanıyorum açıkçası sadecw 🤭
Alya05 ErsBegAs Vala benmkş gelse günlük yapacak. Belki günde iki defada yapabilir 🤣 ev aşırı tozlanıyor iki çocukta olunca krııntılar hep oluyor. Haftada bir bende dip yaparım oda günlük yapsın
Sosyalbiri Eda800 @Alya05 bende de Qrevo Pro var. Aldıktan 10 gün sonra çekimi benimkinden çok üstün olup aynı fiyata satılan başka bir modeli çıkmasa çok memnunum derdim ama talihsizlik işte. Yapacak bir şey yok. Onun dışında paspasını kendi yıkıyor 60 derecede kurutuyor. Sağ mopunu dışarı çıkarıyor siliyor. Alt modeller nasıldır bilmiyorum ama bu seri bence fiyat performans serisi. Tavsiyem mutlaka silme işini yaptıracağın bir model alman. İnsana o da külfet geliyor bir süre sonra çünkü.
ErsBegAs Alya05 aynen aynen bende de öyle yol kenarında oturuyorum öyle olunca mecbur günde 1-2 siliyor 😆
Alya05 ErsBegAs Benmde tarla tozu 🤣😂 Çevre yolunda oturuyoruz yollar henüz yapılmadı yarlalar var tozları Benm evde
tahamommy Alya05 bende dream l10s pro gen 2 almayı düşünüyorum, 7000 pa çekim gücü var aşko ama beni en çok etkileyen silme aparatlarının dönüyor olması 😅 sabit silme bezleri bana pek siliyor gibi gelmiyor sadece verdiği suyu geri alıyor
tugcebaby1 Dün gidip baktik bizde hiç aklımızda yoktu ama fakir alıcaz galıba cünkü çekim gücü en yüksek olan o ve fırçası iki tane tek taraftan değil iki taraftan süpürüyor yerleri silerken titreşimle siliyor 19 bin tlydı