momtobe__ hicbir seye tahammül edemiyorum.. kocamın kokusuna, nevresime, yastık kılıfıma, evime, yemek kokusuna… benim gibi olan var mıydı ya her seyi anlarım da cidden kocasından neden iğrenir ki bi insan.. lütfen hemen git 1. trimester
Ayseguls_baby momtobe__ 13 haftalık oldum azaldı benim koku hassasiyetim. Yağ kokusundan tiksinmiştim ben yemekleri genelde eşim yapmıştı. Bir de soğan kokusu, çöp kokusu..
MervEslinArden momtobe__ Eşimin kokusuna aşık ben kokusuna tahammül edemez olmuştum ilk hamileliğimde 3-4 ay falan sürdü bu 😁 Sonra geçiyo
Anonim3400 momtobe__ doktor bana kocan bile kokar sana demişti ama sadece tezek hayvan kokusu midemi bulandırdı ona da alışık değilim şehirden köye gelin geldim başka da hiçbişe rahatsız etmedi beni
gizomiik bende eve girince öyleyim annemlerin kayınvalidemlerin evde bi şey yok kendi evime girince mide bulantısından ölüyorum resmen eve gitmek istemiyorum bi an önce bitsede gitsek gerçekten çok zor bi durum😩😩
Daisyy000 momtobe__ Oğlumun altını değiştiremiyorum kaka kokusuna dayanamıyorum,et yemeği ve tarhana çorbası da feci midemi bulandırıyor onun dışında sıkıntı yok 🙂↕️
SudeNazz9 momtobe__ benim artık doğum yaklastı cok sükür ama dediklerin hep dogru canım, yasadım hepsini😅
Herseydenbiktim momtobe__ Bende iğrenme gibi durum pek yok ama cok sinirliyim yanımda birisi nefes dahi alsa sinirleniyorum bu aralar asla sabrım yok çok tahammülsüzüm sinirliyim mutsuzum asabiyim sadece doğuma kadar bi odada kalayım kimseyle gorusmeyim yeter 😂
demirrleydi_ momtobe__ ilk gebeliğim öyleydi ama bunda bişey yok ablam senin gibiydi eniştemi görür görmez kusuyordu
Kdkdjd_737 momtobe__ canım bende öyleydim bugün 13 haftalık olduk azaldı biraz koku hassasiyeti bulantılar