Buse0600 Kızlar lütfen bakar mısınız bu pozitif mi demek? Değilse bile bugün birliktelik olmalı mı? Dün olmuştu,bugünde olmasına gerek var mı?
NurellA9ocak Buse0600 Hala pik olmamış 2-3 gün daha yapmalısın bence ikisi aynı koyulukta olması lazım
ErsBegAs Buse0600 Canım iki çizgi rengi aynı renk ya da T çizgisi ondan daha koyu olmalı.. Fakat bunlar işe yaramıyor bence.. 3 ay denedim 4. Ay kafamdan sildim bebek gelmişti 🤭 Akışa bırakman daha iyi yoksa buna göre ilişkiye girersen görev gibi algılıyor vücut
adatuna Buse0600 T çizgisi daha koyu olunca pik oluyo. Kutunun içinden çıkan kılavuzu okuyabilirsiniz orada anlatıyor Ben 3 kere sadece bu ovulasyon testine göre ilişkiye girdim ve gebe kaldım :) öyle vücut görev olarak felan algılama durumu yoks skmanana
Buse0600 ErsBegAs herkes öyle yazmış. Gerçekten bunlar bir işe yaramıyor mu? Birde her gün mü birliktelik olmalı? Yoksa bir günde bir mi? Ya yumurtlama zamanına denk gelmezse birlikteliğim yine de gebelik oluşur mu?
adatuna ErsBegAs canım hiç alakası yok görev olarak nasıl algılıcak vücut 😂😂 ben 3 kere sadece bu ovulasyon günlerini değerlendirerek gebe kaldım doktorum da bu testleri önermişti yanlış yönlendirmeyelim bence
ErsBegAs Buse0600 Gün aşırı öneriliyor bebeğim ama ben hiç beklemediğim an tatile gitmiştim o ara testleri vs de almadım çünkü reglim devam ediyordu gittiğim gün çok az damla damla geldi ve ertesi günü olan birlikte diye düşünüyoruz bebiş olmuş 🫣 Yumurtlama günüm olmadığına da eminim 🤗 Daha sonra araştırdığımda evet yüzdelik olarak düşük olsa da vücut ve kafa rahat olunca hele bir de zevk alınca hamile kalma oranı da artıyormuş 🥰 Vücudunu kendini strese sokma o yüzden canım.. Ne zaman istiyorsan gir ilişkine keyfine bak gelecek olan geliyor
miracsmom_ Buse0600 yumurtlama günü olunca ve ertesi gün ilişki olursa daha sağlıklı olur biz o taktiği yapmıştık çok şükür 12 haftalık olduk şu an🥰🥰
Petunyaela Buse0600 benim reglim düzensiz. Yumurtlama dönemim hangi gün bilmiyordum laboqucik ovülasyon testi ile 16. Günde yumurtladığımı öğrendim. Yumurtlama öncesi yumurtlama ve çatlamayı değerlendirdim. Şuan gebelik testi yapmak için reglimin gecikmesini bekliyorum. Bu testlerin işe yaramadığını düşünmüyorum ben. Özellikle regli düzensiz olanlar için bence çok işe yarıyor. Ben 16. Günü yumurtladığımı bilmiyordum mesela. Ben yapmanızı öneririm. İki çizgide aynı koyulukta olana kadar devam. 🌸🫶🏻
ErsBegAs adatuna 😅 Benim de doktorum aynı şekilde söyledi.. Zaten araştırdığımız zaman ovülasyon testlerinin vücudu strese soktuğu da söyleniyor. Ovülasyon testleri ilk etapta zaten tüp bebek vs için kullanılırken günümüzde herkes tarafından ulaşılabilir olduğu için böyle alıp kullanılıyor.. Arkadaşım 1.5 yıldır kullanıyor ne zaman bıraktı 2. Ayında hamile kaldı 🤭 Psikoloji çok önemli gebe kalmada.. Siz tesadüf kaldınız diye bence yanlış yönlendirme yapılmamalı.. Araştırma önemli 🤨🫢
Petunyaela adatuna aynı fikirdeyim. Ovülasyon sayesinde yumurtlama gününü çatlamanı öğrenip takip edebiliyorsun. Görev stres vs ne alaka bende anlayamadım🤭 testi yapanlar görev olarak algılayıp birliktelik yaşıyorsa testin suçu ne? 🫣😬
mrvrm Bu marka testler çok iyi. Ben de kullanmıştım 3-4 ay. Görev gibi algılamadan kasıt vücudun algılaması değil. O gün pik olunca afedersin canın istemese bile birliktelik yapmak zorunda hissediyorsun. Stres de gebeliği engelleyen başlıca etken. Benim şöyle olmuştu. Testlerim bitmişti daha da almadım. Diğer aylardan az çok hangi günlere denk geldiğini anlamıştım artık. En erken 11. gün en geç 14. gün gibi. O aralıkta gün aşırı birliktelik olmuştu. Bir de olursa olur kafasına girmiştim. Ki belirtilerim de adet belirtisi gibiydi. Hiç beklemezken o ay hamile kalmıştım.
mrvrm Bu arada yumurtlamanıza daha var teste bakarsak. Birkaç gün daha aynı saatlerde yapmaya devam edin.
adatuna ErsBegAs eğer varsa vücudu strese sokup gebe kalmaya engel olduğuyla ilgili bilimsel yazılar paylaşırsan seve seve okurum öğrenmiş olurum🙏🏻🙏🏻
mrvrm ErsBegAs şimdi ikinciyi düşünüyoruz. Üç aydır yine ovulasyon yaptım 😂 testlerim bitti. Almadım. Bu ay testsiz ilerleyeceğim. İnşallah ilkinde olduğu gibi olur bu ay da 🥲 üstünden yıl geçince belki ovulasyon zamanlarım da değişmiştir diye yaptım. Yoksa alınacak bir şey değil bence 😌
ErsBegAs mrvrm Bebiş gelsin hayırlısı ile 💕💕☺️☺️ dediğim gibi benim ovülasyon zamanım asla değildi düşük çok düşük bir günde hamile kalmışım regl bitişimden 1 gün sonra 🫣
mrvrm Petunyaela her zihin ve her vücut farklıdır. Siz öyle algılamayabilirsiniz ama böyle bir durum da söz konusu. İlla kullanmayın demedik yani. Kendisi hangisine inanıyorsa o yoldan devam edecektir zaten ☺️