Kuzkay_fatmanur 39+2 olduk ne gelen var ne giden haftalardır kasık ve bel ağrım var ama kendisi gelmiyor perşembe günü suni sancı verilicek😏
aslanmommy Kuzkay_fatmanur bende dün gittim 39+4 um acilmam ve sancı yoktu cuma 40 oluyorum persembe tekrar gel dedi bana sancım çıkmazsa suni ile başlatabiliyorlar mi acilma da yok yoksa beklermi acaba daha hiç belirti yok gelesi yok valla sistim bende
Deleted33000 esmaugurrr bende de bebek hareketlerini az hissediyorum sende oylemisin günde dört beş defa anca
esmaugurrr Deleted33000 evet ya dün gece mesela aşırı hareketliydi ama artık büyüdüğü için böyle az hissetmek normal nstde ultrasonda falan bişey yoksa sıkıntı olmaz
Kuzkay_fatmanur aslanmommy normal de 41 haftaya kadar bekliyor doktorlar ama benim ki tüp bebek olduğu için doktor riske atmak istemedi
arinmommy 39+3 dün gece kalça kemiğim ve belimde ağrı hissettim sonra sabah geçmişti geri başladı sonra geri geçti vs. şimdi karnım taş gibi
arinmommy esmaugurrr çok yorulunca da oluyor ya. Ben gece uykusuz kaldım sabah erken kalktım gün içinde de çok dinlenemedim o da etkilemiştir belki
esmaugurrr arinmommy olabilir ama ben hiç yorulmuyorum yinede ağrım oluyor bide basur için makattan fitil koymuştum bel ağrım ondanda olabilir
arinmommy esmaugurrr basur da çok zorluyordur:( sezeryan olacak olmanız o açıdan da avantaj. İnşallah sağlıkla gelirler kısa zamanda🌸🙏🏻
esmaugurrr arinmommy ya ben onu hiç anlamadım sorma bugun tekrar gittim doktora dün net değildi çünkü 41 e kadar bekliyoruz bazen dedi dün sezeryan dedi kafam iyice karıştı