Kamiledefne 6 haftalık çift yumurta ikizine hamileyim. Pozitif ikiz doğum hikayeleriniz varsa okumayı çok isterim. ☺️
hayirlisi06 Kamiledefne bende merak ediyorum ama hiç bulamadım özelikle normal doğum yapan varmı? İlk gebelik ikizse zaten olmuyordu ikinci üçüncü vs ise normal oluyormuş Tabii hersey yolunda ise
TwinsAndBeren Kamiledefne merhaba şu an ikizlerim kız ve erkek 5 aylık. 36+5 de sezeryan doğum yaptım kızım 2800 oğlum 2620 doğdu. Küveze girmediler merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz 🫶
irmmoom Kamiledefne 36+6 da doğum yaptım çift yumurta ikizleri şuan 4 aylıklar sezeryan doğum çok güzel geçti sormak istediğiniz varsa yardımcı olurum 🌸
hsrtysmm Temmuz da baktırdığım da 2887 idi 2 gün yani 23 temmuzda 8731 e çıkmış ikiz olma ihtimali var mı ikiz bebek bekleyen anneler artışları ile ilğili bilgi verebilir mi ?
TwinsAndBeren hayirlisi06 merhaba benim 2. Doğumum çift yumurta ikizlerimi sezeryan ile kucağıma aldım ilki de sezeryandı ama normal doğum riskini çoğu doktor almıyor ikiz gebelik başlı başına riskli olduğu için normal doğum yapana pek rastlamadım
hepoyleolurzaten__ TwinsAndBeren benim çift yumurta ikizlerim de hemen hemen ayni kiloda dogdular ama kuveze girdiler bi sıkıntıları da yoktu
hayirlisi06 TwinsAndBeren bilmiyorum benim dr iki normal yapmışsın buda herseyi yolunda ise normal olur dedi açıkçası bende hayırlısı ile normal istiyorum hangisi hayırlı olacaksa o olsun amin 🙏😊
TwinsAndBeren hepoyleolurzaten__ solunum sıkıntıları olabilir mi ya da bazı hastaneler sgk dan para almak için sebepsiz de küveze alıyor ya öyle bir durum mu oldu acaba 😓
hepoyleolurzaten__ TwinsAndBeren para almak icin yatırdılar çünkü e nabizdan kontrol ediyordum hangi tedaviyi uyguluyorlar diye genelde bakım yapılıyordu baska sıkıntıları yoktu çünkü ilk doğduklari zaman ustleri giydirildi cok gecmeden kuveze alicaz dediler 3 hafta yatirdilar
TwinsAndBeren hepoyleolurzaten__ öyledir o zaman, Allah bildiği gibi yapsın bunları. En hassas dönemimizde bir de ayrı kaldığımız için zorluk çekiyoruz gerçekten gözlerini para bürümüş
hepoyleolurzaten__ TwinsAndBeren amin inşallah gerçekten gereksiz bi şekilde 3 hafta yattilar daha da yatıracaklardi ben her gün arayıp darlamaya başladım kuvezde resim cekilmek yasak dediler ben çektim onların dediği günler haricî de gittim ziyaretlerine çocuklar kilo almıyordu hic hep sabıt kilodaydilar baktilar bas edemiyorlar çıkardılar