miniminibebek Kızlar ya dün çok kötü bel ağrım vardı,vajinamda batma ve ağrım vardı .sabah uyandığımdan beri de çok halsizim kolumu kaldıramıyorum vajina ağrım hala var sizinde öyle mi nasıl geçiyor haftanız
SweetBaby_ miniminibebek 34 haftalık olucak tam olarak aynıyız yatarken dönerken bile o kadar ağrıyorki belim 🥲
Fatmanur1234gk miniminibebek bende aynı şekildeyim belimin ağrısı geçmiyor ara ara giren sancılarım da var 35+2 yim doktor 39-40 bulmaya bilirsin demişti çünkü nst de de 2 gün önce sancım çıktı
3_bebelianne miniminibebek artık doğum yaklaşmakta çok normal bende yarın 36haftalık olucam yatarken zorlanıyorum😕
miniminibebek SweetBaby_ ay Allah yardımcımız olsun şu bebişleri sağlıkla kucağımıza alalım ya mental olarak ta fiziksel olarak ta çok zor
miniminibebek Fatmanur1234gk benım 28 den beri nst de sancılarım hep çıkıyor :( artık alıştım sancıya ama anormal olan sancıyı nasıl ayırt edicem onu bilmiuorum inşallah 38 i görelim o da yeter 39/40 ta gözüm yok 😄😣bu bel ağrısı yeni başladı uzansam olmuyor otursam olmuyor
miniminibebek 3_bebelianne doğum şu gün deseler katlanacağım 😖evhamlar beni daha kötü etkiliyor inşallah sağlıkla alalım kucağımıza az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 🌸
Parlalina miniminibebek tam 35 olduk ve aynıyız ne uyku uyuyabiliyorum ağrılardan ne yerimden kalkabiliyorum iki büklüm oluyorum resmen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ son 18 gün kaldı doğuma nasipse sabır diyorum sabır erken riskim var birde günde 2 kez Progrstan fitil 🤦🏻♀️ geçmiyor zaman 🤦🏻♀️
miniminibebek Parlalina bende de aynı şekilde erken riskim var en başından beri progestan günde iki kez kullanıyorum sizin gibi nst de sürekli sancıların var nidicart ta kullanıyorum 😑dediğiniz gibi geçmiyor böyle gözümü açıp kapatayım doğum yaptığım güne geleyim ama erken olana değil 😂38 e falan
Parlalina miniminibebek ay inşallah sayılı günler kalınca geçmiyor dahada zorluyor 37+4 te alınıcak benim minnoş daha erken gelmeye kalkmazsa tabi, 2 haftada 2 kez leke geldi bekliyoruz işte 🤦🏻♀️😅