fitmom Gmz-e ay bende 38+1 im açılman mı vardı canım neden sunni takıldı ? Kolaylıkla sağlıkla en hızlı şekilde kucağına alırsın yavrunu inşallah 😇🙏🏻
Beyzan Gmz-e Allah yardımcın olsun inşallah güzel Doğum hikayeni okuruz biz senin için dua edelim sen de bizim için hepimizin bebeği sağ Salim gelsin inşallah 😍
Gmz-e fitmom suyum azalmş iyice normal istysan yatışını hmen yapalm biraz daha beklersek direk sezaryene alırım dedi bide cocugun hareketleri azaldı baya sagol canm inşallah 😊
Arin31 Gmz-e Allah yardımcın olsun canım bende 38+3 üm dün muayeneye gittim suyum aZalmış yarın yatışım yapılacak bende suni alacam inşallah güzel bir Doğum gerçekleştirirsin
Kubrarecep Gmz-e allah yardımcın olsun allah bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Beyzan Gmz-e canım sancılar tam olarak nerde hissediliyor kasılma ve sancı aynı şey mi karnın mı acıyor belin mi yoksa özel bölgen mi
dml33 Gmz-e allah yardimcin olsn saglikla kucagina alirsn ins suyun azaldığı icin normal doguma aliyolarmiyms benimde azda ondan merak ettim 😊
Gmz-e dml33 aldı bni ama dün muayne olmuştum eger normal istiyosan hemen gel yatısını yapalım dedi suyun azalırsa suni sancı deneyemeyiz sezaryene alırız dedi direk
dml33 Gmz-e benimde bastan beri az doktor 30lu haftalarda sonra zaten azaliyo dedi 32den sonra dogum olabilir dedide ondan sordm sagolun