Gulcan_15 28 haftalık hamileyim enfeksiyon olduğu için doktorum fitil vermisti aksamdan koyup uyudum ama simdi ıslaklıkla uyandim bir avuçtan fazla su gelmiş bebegin suyu degildir degil mi cok korktum, ilacla alakali olabilir mi?
Blackkk Gulcan_15 fitilin bir kısmı dışarı atılıyor canım normal o ama istersen bi doktoruna sor yine de
Annemidedinsen Gulcan_15 fitilin de tortuları varsa fitilden kaynaklı olabilir ama son zamanlarda su da az az gelebiliyor yine tabiki doktoruna sormakta fayda var fitili attıkça takip et
Mrvmrv78 Gulcan_15 vajinal enfeksiyonda vajina da batma ve zonklama hissetttinşz mi bende de hafif enfeksiyon var son zamanlarda batma ve zonklama hissediyordum
Mrvmrv78 Gulcan_15 bende de var hatta iğne batıyormuş gibi oluyor bana tek içimlik suya karıştırılan bir ilaç verdi asla içemedim direk kustum
Gulcan_15 Mrvmrv78 o idrar yolu enfeksiyonu icin bana da verdi iki kere tek kullanımlık hatta gecti temiz çıktı su an vajinal enfeksiyon da akintin oluyorsa peynir kesigi gibi zonklama,yanma ondan veriyor fitili