3melekannesiyim 6+5 teyim düşük riski olduğu için progestan kullanıyorum sürekli karın ağrım var kasık ağrısı bu normalmi farkında olmadan cereyan da mı kalıyorum bu yüzden mi oluyor anlamdım yaşayan var mı
Sevda_kygszz 3melekannesiyim ilk baslarda kasik ağrısı normal evet benimde kasik agrim olurdu batma olurdu
Kanatlarimruhumda 3melekannesiyim ben de 7+0 dayım. İlk gebeliğimde bu kadar olmMıştı. İlk öğrendiğimden beri çok kasık ağrım vardı. İlk doktor kontrolümde söyledim magnezyum takviyesi verdi. Çok rahatlattı. Ara sıra çok kısa gelip geçiyor şimdi.
Zero93 3melekannesiyim Benimde çok ağrım oluyordu devamlı oluyordu kanamamda olmuştu çok korkmustum. Hatta 12.haftada acile gitmiştim ağrılardan korkup. Çok şükür 19.haftadayiz bazı kadınlar ağrıları daha çok hissedermiş. Bol bol dinlenin ağır iş yapmayın.
3melekannesiyim Sevda_kygszz ama sürekli olması beni korkutuyor açıkçası iki hamilelik geçirdim ilk defa bu kadar erken haftalarda bu belirtileri yaşıyorum
Sevda_kygszz 3melekannesiyim ya ben hatirliyorum adet agrisi gibi agrim olurdu kasigimda birden sanci girerdi bi doktoruna gorun istersen cok kafaya takiyorsan allah buyuk allahimin izniyle saglikla kucagina alirsin insallah